Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De twinkeltjes helpen je graag

Auteur

Els Verhoeven

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Soms kan opgroeien best lastig zijn: je kan te maken krijgen met allerlei vervelende dingen, zoals pesten, stotteren, je ouders die gaan scheiden, en nog veel meer. Gelukkig zijn daar de twinkeltjes, die de jonge hoofdpersonen hulp kunnen bieden bij het doorstaan van deze nare ervaringen. En ook al mogen wij in onze wereld dan geen twinkeltjes hebben, hun advies staat wel degelijk: blijf jezelf, trek je niet te veel aan van wat pestkoppen tegen je zeggen, en je zult zien dat je je een stuk beter gaat voelen! Met haar toegankelijke schrijfstijl maakt Els dit soort onderwerpen bespreekbaar voor jonge lezertjes, die veel van het advies kunnen leren. De kleurrijke, vrolijke illustraties maken de verhalen helemaal af.

Over de auteur

Els Verhoeven woont samen met haar partner in Baarle-Hertog, waar ze genieten met hun kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen. Els is geboren op 22 oktober 1966. Ze houdt van lezen, schrijven, wandelen, muziek, schilderen en yoga.
Dit is haar tweede boek. Eén van haar schoondochters heeft de illustraties gemaakt.

Productinformatie

ISBN
9789464504248 / 978-94-645-0424-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
64
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

´Wauw, die is mooi, wat is het?´ Dit is een rozenkwarts, als je die altijd bij je draagt ga je steeds meer van jezelf houden. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf, zo zal je de gemene dingen die ze tegen je zeggen niet meer geloven. Dan weet je van jezelf dat je een prachtige lieve jongen bent waar niks mis mee is. Alles wat ze zeggen raakt je dan niet meer, de pestende jongens hebben dan geen plezier meer van het pesten, ze zullen er vanzelf mee stoppen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek