Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Papa?
Grote levensvragen van kleine kinderen

Auteur

Frank Staessens

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de vorm van gesprekken tussen een vader en zijn zoon worden in dit boekje de grote thema’s van het leven aangehaald. Dat zijn universele thema’s zoals liegen en pesten, maar ook vragen over ingewikkeldere thema’s zoals religie. Vanuit een kinderperspectief worden deze vragen aangeraakt met voorbeelden die bij hun belevingswereld aansluit. De manier van vraag-antwoord is daarnaast erg speels en laat het effect zien van veel geduld als een ouder, zodat het kind zelf tot nieuwe inzichten komt. Daardoor zet het boek aan tot denken voor zowel ouder als kind, zonder dat het belerend overkomt. Wat verder fijn is, is dat de gesprekken los van elkaar te lezen zijn. Daardoor kan er altijd gemakkelijk naar teruggegrepen worden. Veel leesplezier!

Over de auteur

Frank Staessens woont in Bornem en is ruim 30 jaar betrokken in de leiding van de Evangelische kerk in Boom, behorend tot de Evangelische Christengemeenten Vlaanderen. Getrouwd met Agnes en vader van 3 kinderen en 10 schatten van kleinkinderen... die hem inspireerden, want... Een kinderdroom realiseren als je op pensioen bent: hoe gek is dat! Maar dat kan gebeuren als je op een nacht wakker wordt en denkt: waarom niet? Zie hier dus dit kleine boekje met enkele leuke verhaaltjes over alledaagse dingen. Hopelijk een beetje leerzaam, maar vooral ook fijn om voor te lezen voor de kinderen!

Productinformatie

ISBN
9789464504255 / 978-94-645-0425-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
36
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

- Papa? Ja zoon - Werd jij vroeger op school wel eens gepest? Euh… ja … al van bij de eerste klas… toen was ik net zo oud als jij! En waarom werd je dan gepest? Wel… ik had een brilletje nodig, omdat ik niet zo goed kon lezen. - Waw, dat lijkt me wel cool… zo’n brilletje met felle kleuren… Mijn vriendje Mattiz heeft ook zo’n leuke bril… Liefje, toen papa nog klein was, waren er alleen nog maar grijze brilletjes, met van die grote ronde glazen… en die waren bovendien wel erg breekbaar… vraag dat maar aan oma!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek