Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dartele Dames
Ondeugende verhalen met een erotische tint

Auteur

dine Smet

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Hou je van verhalen? Dan heb je geluk, want dine Smet schrijft ze graag. Al lezend raak je vast getriggerd tot het voelen van vlinders in de onderbuik. Dat is toch heerlijk, niet? Uiteraard is hierdoor het boek alleen geschikt voor lezers en lezeressen die de kleuterleeftijd een aantal decennia achter zich lieten.

Over de auteur

dine Smet werd in 1965 geboren in een Belgische Oost-Vlaamse gemeente waar ze niet graag aan herinnerd wordt. Ze maakte met voldoening een hogeschooltijd door in een andere Oost-Vlaamse gemeente die ze zich wel graag herinnert. Vooral de frituur op de markt... Elke dag opnieuw houdt ze zich bezig met verzinsels. Op die manier valt het plezier meermaals van haar gezicht af te lezen.

Productinformatie

ISBN
9789464504279 / 978-94-645-0427-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-04-2022
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
144
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

'Seks is toch het heerlijkste wat er bestaat, niet?' vraagt ze hem terwijl ze zacht zijn haren streelt. Schuldgevoel heerst totaal niet bij Alfons. Daardoor dient zich al meteen een nieuwe erectie aan. Deze keer laat zaadlozing tot groot jolijt van onze Josette langer op zich wachten. 'Dankseks noem ik dat,' fluistert Alfons en Josette antwoordt daarop dat hij altijd welkom is.
Hij krijgt van haar een kommetje soep. Met balletjes.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Miecke Rutges - van den Bremer op 20-05-2022
Hoewel het niét mijn genre is (ik lees liever en vooral non-fictie en historische verhalen) heb ik dit dartele boekje met plezier gelezen! Het las vlot, het taalgebruik is goed en creatief, goede zinsbouw en het maakt nieuwsgierig naar het verloop en de afloop van het verhaal. De tekeningen zijn grappig en toepasselijk. Het is te merken, dat dine Smet dit boekje met heel veel plezier geschreven heeft. Eens dat je hieraan begint te lezen, ga je door!