Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Snuf en De Grote Wob
En nog heel veel andere dieren

Auteur

Julia Huizenga

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Snuf en De Grote Wob is een kinderboek, maar ook een boek voor vaders en moeders, opa´s en oma´s om voor te lezen.
Snuf is een jonge hond die niet veel weet maar erg nieuwsgierig is. Hij heeft een goede vriend, De Grote Wob.
Wob heeft veel gereisd en veel gezien. Soms komt Wob naar buiten, gaat op zijn kussen zitten en vertelt over avonturen in landen ver weg en over ontmoetingen met vreemde dieren. Hij geeft goede raad en vertelt dat het niet slim is om dingen met elkaar te vergelijken en dat alles zijn nut heeft.

Over de auteur

Julia Huizenga woont in een klein dorpje in Zuid-Spanje. Het verhaal over Snuf en De Grote Wob was ongeveer vijftien jaar geleden begonnen maar vergeten, toen Julia op een dag een la ging opruimen kwam ze een klein schriftje tegen met het begin van het Snuf en Wob-verhaal. Julia houdt van tekenen. Al tekenend kwamen de vrienden en vriendinnen en andere dieren tevoorschijn, en de wijze woorden van De Grote Wob: Het aller belangrijkste in het leven is om altijd goed uit je ogen te kijken en goed met je oren te luisteren.

Productinformatie

ISBN
9789464504781 / 978-94-645-0478-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
70
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Vandaag is het de volgende dag en Snuf gaat een eindje om. Hij wil nadenken. Hij vindt nadenken heel moeilijk als hij het alleen moet doen. Samen met Fred is het niet moeilijk, want Fred weet heel veel. Snuf is blij dat hij zulke goede vrienden heeft. Barend is ook een lieve vriend, maar hij is nog een beetje jong en daarom weet hij niet veel. Misschien is dat juist heel goed, want Barend zegt altijd precies het omgekeerde van wat waar is. Als hij zegt dat dit of dat heel belangrijk is, weet je meteen dat het niet zo is. Of als Barend zegt dat je rechtsaf moet gaan, weet je meteen dat je linksaf moet gaan, want Barend weet helemaal niet wat links en rechts is. Hij zegt alleen maar wat om maar wat te zeggen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek