Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Magisana
en de ijsdraken

Auteur

Marlies Bleijenberg

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het avontuur gaat verder… dit keer is Magisana in gevaar. Sikara en haar ijsdraken proberen Magisana te veranderen in ijs. De magische waterput is ingestort, waardoor de vrienden een andere weg naar Magisana moeten vinden. Er ontstaan onverwachte vriendschappen. En iedereen moet samenwerken om Magisana te redden. De vrienden leren nieuwe wezens kennen en zien oude bekenden terug. Het wordt weer een spannend avontuur en hopelijk kunnen ze Magisana op tijd redden…

Over de auteur

Marlies Bleijenberg woont in Rockanje met haar man en twee zoontjes. Ze is begonnen met kleine verhaaltjes voor haar zoontjes te schrijven. Ze kreeg de smaak te pakken en besloot een boek te schrijven. Vanaf kleins af aan is ze al weg van fantasie-en griezelverhalen. De keus voor het genre van het eerste boek was dan ook snel gemaakt. Kinderboeken schrijven waar je al je fantasie in kan stoppen is dan ook haar grootste passie.

Productinformatie

ISBN
9789464504859 / 978-94-645-0485-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Mijn gedachten en gevoelens schoten van links naar rechts, is dit de man waar ik als een blok voor was gevallen? ben ik wel belangrijk voor hem? neemt hij onze relatie wel serieus? Ik vroeg hem dit op de man af, het antwoord was niet wat ik wilde horen, zijn duiven waren zijn alles, als hij moest kiezen wist hij nog niet waar hij voor zal kiezen. Er knapte iets bij mij, ik zakte in de keuken op de vloer en voelde mij gekwetst, in en in gekwetst. Ik zei dat hij zijn tas maar moest pakken en dat ik klaar met hem was, alles werd licht in mijn hoofd, dit wilde ik niet, ik wilde een man die er voor mij zou zijn. Hij liep naar boven en pakte zijn tas vol en sloeg de voordeur achter zich dicht en reed weg. Ik huilde, alle spanning kwam eruit, en ik vroeg mij af, en wat nu? Mijn moeder belde en vroeg: “Wat is er toch aan de hand moppie?” Ik kon alleen maar huilen, haperend vertelde ik wat er was voor gevallen. Bart was naar mijn ouders gereden en had verteld dat ik hysterisch was geworden. Hij wist niet wat hij met hun dochter aan moest en ging een nacht bij zijn oom en tante slapen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek