Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

"Oost West..."
Duik je mee met Liesje haar bootleventje in?

Auteur

Caro Cayman

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Maak kennis met Liesje en haar broertje. Samen met haar gezinnetje brengt Liesje veel tijd door aan hun boot. Ze neemt je graag mee, om samen even weg te dromen bij onvergetelijke momenten aan en op het water. Duik je mee met Liesje haar bootleventje in?

Over de auteur

Al zolang ze zich kan herinneren, is Caro Cayman dol op tekenen en schilderen. Waar ze ook erg van houdt, zijn de momenten die ze samen met haar gezin doorbrengt aan het water en op hun boot. Hun bootleven maakt hen naar eigen zeggen als buitenmensen compleet. Ze beschrijft het eenvoudig leven aan boord als een wereldje op zich, waar je even weg bent van de dagelijkse verplichtingen. Caro verzamelde wat tekeningen die ze maakte tijdens hun laatste zomertochten. Op basis daarvan kwam dit bijna poëtische verhaaltje tot stand.

Productinformatie

ISBN
9789464505115 / 978-94-645-0511-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het bootje van Liesje glijdt over het glinsterende water. Ze kijkt dromerig om zich heen. Onderweg komen Liesje en haar familie regelmatig zeehondjes tegen. Die steken hun schattige kopjes boven water om aandacht te trekken. Snel duiken de zeehondjes weer weg. Ze voeren nog een prachtig dansje uit rond hun boot.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek