Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De avonturen van Noortje de schildpad

Auteur

Ina Taja

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Onderweg naar haar eerste schooldag komt schildpad Noortje allemaal hindernissen tegen in het bos. Als je denkt dat ze terug naar huis gaat en het opgeeft dan heb je het mis. Een vriendelijke stem in haar hoofd helpt haar de de weg te vinden. Lukt het de kleine schildpad om haar hoofd koel te houden en op tijd te komen voor haar eerste schooldag?

Over de auteur

Ina Taja is op 20 februari 1988 geboren in Albanië. Van jongs af aan is lezen haar hobby. Ze schreef als klein meisje al haar eigen gedichten, die ze voordroeg op school. Schrijven zit in haar bloed. Het liefste schrijft ze over alles dat ze meemaakt. Na haar studie in Tirana – de hoofdstad van Albanië – werkte ze er ook nog een tijdje. Uiteindelijk waagde ze toch de sprong naar Nederland. Hier ging ze aan de slag als au pair. Direct was ze betoverd door de wereld van kinderen: de puurheid en hun onschuldige blik. Na één jaar au pair te zijn geweest, bleef ze werken met kinderen. De spelletjes, de gesprekken en de manier waarop kinderen naar de wereld kijken, inspireerde haar om hier over te schrijven. Want elke keer als ze uit een boek voorlas, vroeg ze zichzelf af hoe het zou zijn als ze op één dag uit haar eigen boek zou voorlezen. Daarom draagt ze dit boek - meer dan ooit - op aan alle kinderen die haar hebben geïnspireerd.

Productinformatie

ISBN
9789464505535 / 978-94-645-0553-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-05-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
52
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Nadat ze had gehoord wat Siem de leeuw zei, kwam Fenna de schildpadmoeder naar hem toe, keek hem in de ogen en zei: ‘We maken allemaal fouten. Het is belangrijk dat we ze accepteren en proberen ze niet nog eens te maken. Het is ook een genoegen om jou hier te hebben.’

Later keerde Fenna terug naar de andere bewoners en sprak haar dankbaarheid uit door te zeggen: ‘Bedankt, beste vrienden, voor het helpen bij het vinden van mijn dochter. Ik zal jullie allemaal eeuwig dankbaar zijn.’

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Edis op 11-10-2022
Had twee van deze boeken besteld, voor mijn kinderen en mijn nichtje. Hele leuke boek om voor te lezen maar ook voor wat oudere kinderen om zelf te lezen.
door Ermir op 11-08-2022
Zeer interessant boek voor kinderen, schattig verhaal
door Besiana Morina op 12-06-2022
Wat een heerlijk boek. Mijn kind heeft het in een paar avonden uitgelezen. Zo leuk en fantasievol geschreven.
door Premtim op 13-05-2022
Our Kids love this book, it is mandatory to read it to them before they go to sleep.
Highly recommended!