Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Digitaal dieet. Ontspannen, bewust en gezond omgaan met je smartphone in 6 stappen.

Auteur

Jamie Nederpel

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

"Wanneer je jezelf niet steeds laat afleiden en tijd en ruimte maakt voor bezinning, kom je weer in contact met jezelf, met wat je werkelijk wilt en wat je te doen hebt voor een ander. En dan heb je ook daadwerkelijk tijd, energie en aandacht voor die ander. En daar kan geen smartphone tegenop.”


Zou jij je smartphone ook niet meer willen missen? Omdat-ie zo handig is, je altijd in contact staat met iedereen en je van alles op de hoogte bent? Maar kost je smartphone je eigenlijk ook meer tijd dan je zou willen? Dan is een digitaal dieet iets voor jou.


In Digitaal dieet helpt Jamie je in 6 stappen op weg naar een ontspannen, bewuste en gezonde omgang met je smartphone. Je ontdekt waarom het zo lastig is om je mobiel opzij te leggen, in welke behoeften jouw telefoon je voorziet en hoe je dat verandert. Jamie combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met haar eigen jarenlange ervaring en de wijsheid van monniken uit de vierde eeuw. Met als resultaat: een eigentijds digitaal dieet op maat en een heleboel praktische, beproefde tips. Zodat jij je aandacht eindelijk weer kunt besteden aan dat wat er wérkelijk toe doet in jouw leven.


Over de auteur

Jamie Nederpel (1978) had tien jaar lang een eigen praktijk als wandelend loopbaan- en stresscoach. Inmiddels werkt ze als coördinator bij franciscaans ontmoetingshuis ’t Stoofje, waar ze o.a. meditaties begeleidt. Sinds 2017 geeft ze workshops over een gezonde omgang met je smartphone. Digitaal dieet is haar tweede boek.

Productinformatie

ISBN
9789464506228 / 978-94-645-0622-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-06-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 21
Inkijk pagina 22
Inkijk pagina 23

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek