Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Handboek voor meer GELUK
Dicht bij jezelf - Hoe eenvoud je leven mooier kan maken

Auteur

Jolanda Klijsen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In Handboek voor meer geluk laat Jolanda Klijsen zien dat persoonlijke ontwikkeling en levenskunst dichterbij en minder hoogdravend zijn dan we vaak denken. Ze beschrijft dingen die haar bezighouden en hoe die haar leven mooier maken, zelfs in tijden van crisis. Haar eerlijke en eenvoudige voorbeelden vormen een leidraad voor een gelukkiger leven. Laat je inspireren door haar verhaal, en ga zelf aan de slag!

Over de auteur

Jolanda Klijsen (1962) werkt en woont op het Griekse eiland Kreta en is dagelijks dankbaar voor de inspiratie die ze zomaar uit de natuur kan halen. Toen ze Nederland achter zich liet, woonde ze met veel plezier een aantal jaren in België. Haar werk als manager van een internationaal team in de toeristische sector geeft haar de mogelijkheid dagelijks met meerdere culturen in aanraking te komen. De ontmoetingen en vriendschappen van mensen uit veel verschillende landen blijven haar inspireren en houden haar levendig. Als ze niet aan het schrijven is, is ze te vinden in de natuur, waar ze volledig tot rust kan komen. Ze is gek op lekker eten, goede wijn en yoga. In de wintermaanden, wanneer ze niet werkt, besteedt ze veel aandacht aan lekker koken, maakt ze het thuis gezellig en trakteert ze mensen graag op haar bakcreaties, een van haar winterhobby’s. Momenteel werkt ze aan haar autobiografie.

Productinformatie

ISBN
9789464506952 / 978-94-645-0695-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-07-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
170
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

GELUK! Een begrip dat we allemaal kennen en het liefst ervaren we het zo veel en zo vaak mogelijk. Maar waar worden we gelukkig van? Daar is vast veel onderzoek naar gedaan, waar ik in dit boek zeker niet op wil ingaan. Geluk is een gevoel waarbij je tevreden bent met je huidige levensomstandigheden en komt gedeeltelijk tot stand door je omgeving. Maar geluk wordt ook beïnvloed door je genen en je mindset.
Of geld gelukkig maakt? Daarover zijn de meningen verdeeld. Waarschijnlijk gedeeltelijk wel, als je het tenminste uitgeeft aan de goede dingen zoals belevingen en manieren waarmee je tijd kunt ‘kopen’. Want tijd is ons kostbaarste bezit en daarvan lijkt niemand voldoende te hebben. En niet te vergeten door te geven, want wanneer je geeft, is geluk je beloning.

De geluksmomenten die ik in dit boek ga delen zijn dagelijkse dingen die ik beleefd of gelezen heb en die mij op een of andere manier geïnspireerd hebben. Door ze door een filter van mezelf te laten gaan is het persoonlijker geworden.
Het begrip GELUK danst als een rode draad door de verschillende hoofdstukken. Ik ben er stellig van overtuigd dat gelukkig zijn beïnvloed wordt door veel verschillende gebeurtenissen en situaties. Door gezond te leven en te eten voel je je beter in je vel en daar word je gelukkig van. De invloed van een goede nachtrust op een gelukkig leven mag je niet onderschatten. Door yoga te beoefenen en regelmatig te mediteren kom je dichter bij jezelf. Je bent meer in balans met je lichaam en geest en beleeft het hier en nu bewuster. En door een positieve mindset trek je mensen aan die optimistisch in het leven staan en dat uitstralen. Een positieve omgeving is wat mij betreft dan ook de basis voor een gelukkig leven.

Via dit handboek wil ik mijn gedachten en inspiratie met jou delen.

Veel leesplezier!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Roberto op 24-10-2022
Erg interessant boek dat makkelijk wegleest. Elk hoofdstuk eindigd met een aantal praktische voorbeelden waarmee je direct aan de slag kan. Het laat je nadenken over de kleine (simpele) dingen die het dagelijks leven een stuk mooier kunnen maken (waardoor je dus dagelijks meer geluk ervaart). Ook leuk om als cadeau te geven!
door Diane Christiaens op 22-09-2022
Er zijn zoveel personen en situaties in ons leven die invloed hebben op de persoon die we geworden zijn, dat we beetje bij beetje verder van onszelf verwijderd zijn. Dit boek geeft je de tools aan om jezelf terug te vinden en jezelf te kunnen zijn, En wat anderen over jou denken,kan hier geen invloed meer op hebben. Dankjewel Jolanda om dit met ons te delen🍀