Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Festival der verraad

Auteur

Chiel Swinkels

Uitvoering
Paperback
Prijs
24 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer hun tweede ontmoeting met de piraten van de Middellandse Zee met een sisser afloopt, belanden Cloé en Elodie in Italië. Nu is hun zoektocht naar Larnos pas echt begonnen en na het sluiten van een twijfelachtige vriendschap met Apollo, moeten ze door dit vijandige land in Rome zien te komen voor de start van het nu al legendarische festival. Een festival van vertier of zijn er nog onderhuidse zaken die nog afgemaakt moeten worden? Gaan ze haar geliefde vinden en weten ze uit de handen van de Inquisitie te blijven? Lees het nu in het tweede deel van de Cillian trilogie.

Over de auteur

Chiel Swinkels kreeg met het verschijnen van zijn eerste boek pas echt goed de smaak te pakken met het schrijven van boeken. Met het verschijnen van dit tweede boek kan wel gezegd worden dat er voor hem een droom in vervulling is gegaan. Inmiddels heeft hij een schrijversreis achter de rug om het laatste boek van deze trilogie af te maken. Het einde is in spijtig genoeg in zicht wat betreft deze boekenreeks, maar gelukkig heeft Chiel nog een aantal ideeën voor andere verhalen en boeken.

Productinformatie

ISBN
9789464508000 / 978-94-645-0800-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-08-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
344
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Wie ben je echt en hoe ken je mij?’ herhaalde Elodie op een strenge toon. ‘Hoe heb je mij gevonden?’ Apollo ging op zijn hurken zitten en hing gevaarlijk boven het vuur. ‘Wil je echt weten wie ik ben?’ zei hij sissend tussen zijn tanden door en zijn ogen draaiden weer naar achter. Deze keer was niet het witte gedeelte van zijn ogen dat zichtbaar werd, maar werden ze inktzwart. Kleine rode aderen rond zijn ogen werden plots zichtbaar en klopten op het ritme van zijn zijn hartslag. Zijn mond werd groter en hij ontblootte zijn tanden die allemaal hoekig en scherp leken. Aan de zijkant van zijn gezicht werden grote tatoeages zichtbaar die allerlei vormen en krullen aannamen. De dames vielen verschrikt achterover in het gras en wisten niet wat ze zagen. ‘Ik denk niet dat je op dit moment wil weten wie ik echt ben,’ zei hij met een diepe donkere stem. ‘En het antwoord op de vraag waar ik je ken is vrij simpel. Ik ben in het verleden geregeld in Gavi geweest. Het is niet meer dan logisch dat ik je daar van ken. Meer hoef je nu niet over te weten of mij daarover te bevragen.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek