Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Leef je mooiste liefdesleven
Werkboek voor inzicht, groei en verbinding in je liefdesrelatie

Auteur

Jaantje Thiadens

Uitvoering
Paperback
Prijs
26 ,00
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Verlang je ook weleens terug naar de begintijd van je relatie? Waarin alles rozengeur en maneschijn was? Je bent niet de enige. Liefdesrelaties geven allerlei gevoelens, variërend van gelukzaligheid tot woede of eenzaamheid. Met dit laatste weten we vaak niet goed om te gaan. Voor je het weet beland je samen in een negatieve spiraal die de liefdesenergie uit jullie relatie trekt.

Deze wegwijzer geeft jou handvatten om je liefdesrelatie in positieve zin te versterken. De liefdesmatrix loopt als rode draad door het boek heen en geeft je inzicht in hoe je als partner kunt vastlopen en uitzicht op hoe je hier uit kunt komen. Het zal je hoe dan ook gaan sterken in jouw relatie tot jezelf en de mensen van wie je houdt om je heen.

Over de auteur

Jaantje Thiadens (1976) is ACT-coach (Acceptance en Commitment Training, een bewezen effectieve methodiek in levenskunstvaardigheden) en opleider van professionals in ACT. Ze schreef eerder als mede-auteur het boek Coachen 3.0 - Acceptatie en commitment. Samen met haar man Andre Zeldenrust richtte ze in 2018 ACT in Liefde op en beheren ze een piepklein kerkje onder de rook van Amsterdam. Op deze idyllische plek vinden de liefdesworkshops ‘Leef je mooiste liefdesleven’ plaats. Ze bouwen daar verder aan hun droom; een plek creëren waar mensen welkom zijn om het leven te vieren in al zijn facetten. Hun motto is dan ook: “Liefde vermenigvuldigt zich als je het deelt.”

Productinformatie

ISBN
9789464508635 / 978-94-645-0863-5
Uitgeverij
BoekXpress
Verschijning
09-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 11

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek