Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Wander | Women All Need Different Excitement Right?
Over fantasieen, spanning, verlangen en lust

Auteur

Wander

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Fantasieën over je seksleven; stiekem sluipen ze regelmatig je gedachten binnen. Durf je ze toe te laten in je hoofd, uit te spreken naar je (seks)partner, of zelfs uit te voeren? Spanning, verlangen, lust: hoe pak je ze bij hun nekvel en geef je ze een plekje in je seksleven?


Lees erotische verhalen ter inspiratie, gesprekken met seksexperts ter informatie en vul lijstjes in ter stimulatie!

Over de auteur

Wander is een doorsnee vrouw, moeder, vriendin, dochter, zus, tante van middelbare leeftijd. Het schrijven van dit boekje is ontstaan uit nieuwsgierigheid, want dat is Wander absoluut; nieuwsgierig. Aan elke vrouw die dit boekje leest wil ze de boodschap uitdragen dat iedereen, op haar eigen manier inclusief verlangens, er mag zijn.

Productinformatie

ISBN
9789464680065 / 978-94-646-8006-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-08-2022
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
68
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

15.03 “Weet je het zeker?”
Typ ik terug, met daarachter een vragende smiley
15.04 “JA!”
Is het enige woord wat ik als antwoord krijg. Ik stuur een duimpje omhoog terug. Het is een twijfelachtig duimpje. Kunnen we dit wel maken? Maar van de andere kant, dit is te spannend om ‘nee’ te zeggen. Tegen mijn collega’s op kantoor mompel ik iets over een afspraak bij de tandarts. Ik pak mijn tas en zeg dat ik over een uurtje terug ben.
15.05 “Ik ga nu!”
De twee gele lachende smileys achter de drie woorden doen een poging mij ook te laten smilen. Maar ik denk vooral: “Is dit wel slim? Komt hier geen gedoe van?” Alsof mijn gedachten worden gelezen volgt er opnieuw een berichtje.
15.05 “Don‘t think, just do it!”
Dit zijn de woorden die ik altijd hardop uitspreek wanneer ik iets graag wil, maar toch wel spannend vind. Zoals die keer dat ik aan een parachute geknoopt van een berg wilde springen. Doodsangsten verlamden me, maar achteraf was het kicken. Hij kent me van binnen en buiten.
Vanaf het moment dat ik opstond vanmorgen voel ik onrust in mijn lijf. Een geile droom die maar in mijn hoofd blijft hangen, is daar schuldig aan. Na mijn ontbijt en een warme douche probeerde ik zelf het ‘brandje’ te blussen, maar het was olie op het vuur. Nog nagloeiend van het warme water ging ik naakt in bed liggen. De warme gloed op elke stukje huid bleef gevangen onder het donzen dekbed.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek