Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Epignosi
Varen richting geluk en wijsheid

Auteur

Elien Souverijns

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Epignosi bestaat uit twee delen. Eén daarvan is een scheppingsverhaal waarin u het leven van de eerste mens op aarde volgt. Het andere is een brief van de schrijfster aan u. De brief interpreteert de belevenissen van de pas ontluikte samenleving en koppelt de gebeurtenissen aan onze hedendaagse maatschappij. Epignosi stimuleert dusdanig uw bewustwording, waardoor u uzelf leert kennen en uw waarden leert bepalen. Zodoende vaart u, samen met de eerste mens op aarde en de schrijfster van het boek, doorheen een zee van waarden en normen, richting geluk en wijsheid.

Over de auteur

Elien Souverijns (2003) begon het schrijven van Epignosi op haar zeventiende en werkte het af tijdens haar reizen in de Côte d'Azur, Californië en Hawaï. Het boek is niet autobiografisch, maar wel zeer persoonlijk. Op moment van uitgave studeert Elien rechten in Leuven en hoopt ze te varen naar een meer rechtvaardige en gelukkige samenleving.

Productinformatie

ISBN
9789464680508 / 978-94-646-8050-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
76
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Lieve lezer, U maakte reeds kennis met de eerste mens op aarde. Op dit moment stelt u zich wellicht talloze vragen bij het ontstaan van de planeet, organismen en goederen. Indien u gelooft in de scheppingsverhalen uit de heilige boeken, betwijfelt u mogelijkerwijs de onwaarschijnlijkheid van het ontstaan. Mits u een aanhanger bent van Darwins theorie, keurt u eventueel de spoedige evolutie van de mens en de flukse creatie van de boot af. Het is uitstekend dat u dit scheppingsverhaal in vraag stelt. Hoewel ik uw vragen nu nog niet zal beantwoorden, apprecieer ik dat u nadenkt over de zaken die ik neerschrijf. Uw vragen zullen beantwoord worden gelijkerwijs met de bewustwording van de eerste mens op aarde. Dit verhaal berust niet op waarheid of onderzoek, maar op aannames. Ik dwing u niet om erin te geloven, maar ik vraag u het te respecteren en te bekritiseren. Het is uw keuze of u het relaas letterlijk interpreteert of vertaalt naar een wereldlijke wijsheid. Het is uw keuze of u vertrouwt op de woorden van een ander of op uw eigen ervaringen. Het is uw keuze of u enkel de schrijfster in vraag stelt of ook u zelf. Wat u ook kiest, ik hoop dat u uw blik verruimt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek