Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Talitha
Van weeskind tot heldin

Auteur

Heidy Freriksen

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Talitha vertelt het verhaal van een meisje die uitgroeit tot een ware heldin. Ze krijgt hierbij hulp van haar twee trouwe vrienden Luc en Sem. Maar het is uiteindelijk prins Leon die haar leert vechten tegen de meedogenloze Oscuro. Prins Leon leert haar sterk te zijn en nooit op te geven. Langzaam verandert Talitha van een verlegen en bang meisje in een ware heldin. Een spannend boek vol avontuur en verrassende wendingen. Maar ook een verhaal over vriendschap, geloof, hoop en liefde.

Over de auteur

Heidy Freriksen (1975) woont samen met haar man en twee zoons (Luc en Sem) in Nijverdal. Ze is werkzaam als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf. Maar een eigen kinderboek schrijven was altijd een droom van haar. Talitha is geschreven vanuit haar verlangen om jongeren kracht en hoop te geven. Nadat ze zelf een moeilijke jeugd heeft gehad wil ze anderen helpen door haar ervaringen te delen. Met dit boek wil ze mensen inspireren om nooit de hoop op te geven op een beter leven.

Productinformatie

ISBN
9789464680898 / 978-94-646-8089-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
128
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De paarden stonden rustig te eten. Maar zodra ze Talitha en Michaël zagen begonnen ze te hinniken. “Sssssshhhh,” suste Talitha haar paard. Helaas was het al te laat. Het gehinnik had andere soldaten alert gemaakt en deze kwamen nu massaal om de strijd aan te gaan met Michaël en Talitha.


Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek