Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Lief zijn lief leven
Door angst naar geluk

Auteur

Lisa Mabbe

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Liefste jij, Liefste mooiste prachtige jij, Jij die dit leest met je ogen gericht op elk woord dat aan je voorbij komt. Je bent geliefd, wonderbaarlijk krachtig en perfect jezelf zoals je bent. Niets moet, alles mag. Laat het oordeel los en leef je mooiste leven. jij hoeft niet te leven volgens het beeld van een ander. Je mag je eigen keuzes maken en beslissingen nemen. Je hebt geen toestemming nodig om gelukkig te zijn. Je hebt geen toestemming nodig om je droom leven te leven. Jij mag zijn wie je bent. Je bent geliefd. Leef je mooiste leven. Ik hou van wie je bent

Over de auteur

Lisa Mabbe, moeder, dochter, vrouw, vriendin. In 2015 schreef ze haar eerste boek "De schoonheid van het zijn". Ze had nooit verwacht dat haar leven er jaren later totaal anders zou uitzien.

Productinformatie

ISBN
9789464680928 / 978-94-646-8092-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
94
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Is dit wat het is? Wat de maatschappij opdraagt of wat je wilt? Kun je leven zonder in de verwachtingen te leven van het doorsnee zijn? De wereld is al veel veranderd, maar toch heb ik het gevoel dat we onze keuzes veel te vaak laten afhangen van dit patroon om te voldoen aan de verwachtingen. Het ergste daarvan is dat dit niet eens onze eigen verwachtingen en verlangens zijn, maar vaak diegene waarvan we denken dat we ze moeten volgen om erbij te horen en geliefd te zijn.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Ann op 09-11-2022
Dit boek leest heel vlot en is een aanrader voor iedereen die struggelt met de term "gedachten". Gedachten kunnen een leven verrijken, maar ook kraken. Een openbaring om te lezen.