Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het zwaard van Michaelius
De gouden adelaar: Deel 2

Auteur

Miléon

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het verhaal gaat verder na de gebeurtenissen in deel 1. Gaius geniet van het prestige die zijn recente overwinning hem opgeleverd heeft, maar zijn werk zit er nog niet op. Claudius' vele zorgen nemen voor even de achtergrond in nadat rust terugkeert naar het rijk. Eirene haar zwangerschap komt bruusk ten einde en Zoë krijgt onfortuinlijk nieuws te verwerken. Servius heeft zijn leven opnieuw in handen genomen en geniet van zijn nieuwe liefde, ver weg van de politieke spelletjes die in de hoofdstad gespeeld worden, of dat denkt hij toch. Dit alles terwijl de nevenwereld zich stilaan roert.

Over de auteur

Miléon schrijft graag verhalen in zijn weinige vrije tijd en dit verhaal speelt al lang in zijn achterhoofd. Jarenlang is hij reeds bezig om alles uit te werken en zo entertainend mogelijk te maken. Het kost zweet en tranen, maar het belangrijkste voor hem, is dat jullie enig genot kunnen halen uit het lezen van dit boek. Hij hoopt ten zeerste dat jullie interesse opgewekt is en dat jullie klaar zijn voor wat nog volgt.

Productinformatie

ISBN
9789464681123 / 978-94-646-8112-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
282
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Het is al laat, maar Claudius kan de slaap onmogelijk vatten. Hij staat op het balkon van zijn vertrekken te kijken naar de halfvolle maan die stilaan achter een dik wolkenpak verdwijnt. Hij heeft Ariadne weggestuurd met het excuus dat hij zich niet goed voelde en haar en hun baby niet wilde aansteken. Ze stelde zijn bezorgdheid enorm op prijs en heeft voor deze avond intrek genomen in de oude vertrekken van Eirene. Ook de wachters heeft Claudius weggezonden, want hij verwacht elk moment bezoek. Artemios zal ongetwijfeld de ravage in zijn vertrekken gevonden hebben en zal zich elk moment buiten zijn zinnen voor Claudius presenteren. Deze weet nog niet hoe hij zijn oude mentor zal aanpakken en voelt zich nerveus. Zijn hart bonst bijna uit zijn borst en zijn handen voelen klam. Toch is het iets dat moet gebeuren. Claudius steunt met beide handen op de marmeren balkonleuning en is duidelijk nog steeds aangeslagen van wat hij eerder deze dag gelezen heeft. Er wordt hard op de deur gebonsd en hij beseft dat de tijd gekomen is. Hij kijkt vanop zijn balkon naar de gesloten deur en gaat terug naar binnen.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Patricia op 23-12-2022
Wauw, wat een aanrader wat een mooi verhaal, heb er immens van genoten leest in een adem uit met een onverwacht einde waar je een traan voor laat, zo spannend en meeslepend geschreven met een open einde naar de nevenwereld, wat gaat daar allemaal gebeuren? Dat mij nog meer nieuwsgierig maakt naar het volgende boek. Zou een heel mooi verhaal kunnen zijn om een film van te maken zo goed vind ik het.

door Guy op 23-12-2022
Het 1ste deel was een fantastisch mooi verwoord verhaal, nu het 2de deel is terug meeslepend verhaal. Dit boek geeft je leeshonger ,zodanig veel honger dat je het met een hap wil uitlezen. Een boek vol intriges,liefde,haat,strijden en vechten om te veroveren. Het einde van deel2 van boek1 heeft me zo geraakt met een emotioneel einde wat ik niet gedacht had van het personage waar ik me als mezelf had ingeleefd.
Prachtig iedereen moet dit lezen als ontspanning.


door Cédric op 27-10-2022
Vijf sterren meer dan waard. Ik heb ervan genoten.
door Marjolein de graeve op 25-10-2022
Het tweede deel is een verbetering op het eerste. Wat knap is, is dat de kleine, schijnbaar onbenullige verwijzingen en details van deel 1 hier een echte onthulling krijgen. Ik ging deel 1 eerst 3,5 sterren geven (dat ging echter niet), maar nu is de 4 sterren zeker op zijn plaats. Voor dit deel zijn 5 sterren zeker correct. Echt een aanrader. Als je het leest, lees deel 1 en 2 back to back, je zal het je niet beklagen!
door nielsstrychi op 30-09-2022
Veel lees plezier aan het eerste deel gehad, vol spanning kan ik nu verder in deel twee!