Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Welkom thuis
Verdriet, verwerking en verzoening in een liefdesrelatie

Auteur

Erika Deridder

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Veerle, leerkracht Nederlands in het secundair onderwijs, leert na enkele jaren single te zijn een nieuwe collega Jeroen beter kennen. Het klikt tussen hen en gaandeweg vormen ze een koppel. Toch liggen oude pijn en onverwerkte angsten bij hen beiden nog op de loer. Wanneer deze tot een breuk leiden, vraagt de verwerking hiervan heel wat van haar. Maar leerkrachten zijn flexibel en hebben wel wat doorzettingsvermogen, waardoor ook moeilijke situaties geen onmogelijke uitdaging blijven. Of dit voldoende zal zijn om de breuk tussen hen terug te lijmen, dat valt nog te bezien.

Over de auteur

Zij is intussen tweeënvijftig jaar en moeder van vier kinderen, twee tieners en twee twintigers. In haar professionele leven is ze leerkracht in Psychologische vakken in het secundair onderwijs. Bij het schrijven probeert ze deze kennis te gebruiken, samen met de levenservaring die ze via haar eigen leven en door het luisteren naar anderen heeft opgedaan. Vrije tijd brengt ze uiteraard door met schrijven, met familie en vrienden, maar ook met het lezen van romans en fantasyboeken, met tuinieren en wandelen. Ook muziek is voor haar een inspiratiebron en een bron van ontspanning.

Productinformatie

ISBN
9789464681352 / 978-94-646-8135-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-10-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
176
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Veerle is wel blij met zijn gezelschap dus protesteert ze niet. Niet dat er iets te vrezen valt in dit slaperige stadje, maar het was wel attent dat hij haar wil begeleiden. Ze zijn allebei vrij stil terwijl ze wandelen. Veerle voelt zich een beetje verward. Er was een moment vanavond dat ze dacht had dat hij wel iets meer voor haar voelde. Ze hadden het over het vervroegde pensioen van de directrice en toen zei Jeroen, terwijl hij haar recht in de ogen keek: ‘Het is zo zonde om tijd te verliezen in dit leven. Het is zo al zo kort.’ Het moment ging voorbij toen hun steak met frietjes gebracht werd. Heel even dacht ze dat hij het over hen had. Aangezien hij het niet letterlijk gezegd heeft, gaat ze er nu vanuit dat ze het zich allemaal maar verbeeldde. Dat het gewoon iets was wat hij gezegd had in de loop van een gesprek, zonder dat het een speciale betekenis heeft. Toch beseft ze sinds dat moment dat ze zich erg tot hem aangetrokken voelt. Ze voelt zich op haar gemak bij hem. Maar zolang ze niet zeker weet of hij dat ook zo voelt, wacht ze nog even af. Op dat vlak laat haar kordaatheid haar in de steek. Bij haar auto draait ze zich naar hem toe en zegt: ‘Het was een fijne avond.’ Op het moment dat ze zich naar hem toe stapt om hem een zoen op zijn wang te geven, draait hij net zijn hoofd zodat ze zacht zijn lippen raakt. Geschrokken trekt ze zich terug. Voor ze “sorry” kan zeggen, buigt hij zich naar haar toe voor een zachte kus. Teder verkent hij haar mond. Wanneer hij zich terugtrekt, zegt hij: ‘Dat heb ik nu al zo lang willen doen.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek