Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De dag van vertraging
Een boek voor verbinding, reflectie en inspiratie

Auteur

Gavir Breidel

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Verbinding, reflectie en inspiratie. Dat is de essentie van dit boek. Ik neem je mee op reis en daag je uit om naar binnen te keren. Vertragen. Hoog nodig in een tijd waarin alles om snelheid lijkt te draaien. De reis loopt langs echte ervaringsverhalen die je aan het denken zetten en oproepen om in actie te komen. Met prikkelende vragen en stellingen nodig ik je uit om betekenisvol contact aan te gaan met jezelf en de mensen om je heen. Dit is geen boek wat je in één ruk uit leest. Nee, dit boek pak je op, leg je weg, pak je op, leg je weg en gebruik je zo nu en dan als naslagwerk.

Over de auteur

Gavir Breidel is een jongeman (37) en sportman in hart en nieren. Geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland. Voetbal is zijn grote passie en Feyenoord zijn favoriete voetbalclub. Ongeveer vier jaar geleden ontdekte hij een andere kant van zichzelf en begon hij met schrijven. Korte inspirerende ervaringsverhalen, vragen en stellingen. Zijn inspiratie haalt hij uit de dagelijkse gebeurtenissen, gesprekken met familie, vrienden en kennissen en zijn werk. Met De dag van vertraging maakt hij als auteur zijn debuut.

Productinformatie

ISBN
9789464681499 / 978-94-646-8149-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
112
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het kostte mij een autorit naar Huissen om te beseffen dat ik een parel had laten liggen. De avond ervoor had onze zoon Elijah ons geld aangeboden als blijk van zijn liefde voor ons. Erg lief natuurlijk. De teleurstelling was duidelijk van zijn gezicht af te lezen toen ik hem vertelde dat we het geld niet konden accepteren. De waardering was er niet minder door. Ik vertelde hem ook dat ik van hem hou, maar ik vergat één ding… Een knuffel. Daar liet ik een parel liggen. Niet bewust, maar toch liet ik daar een parel liggen. Een verklaring hiervoor had ik snel gevonden. Mijn vader, die zijn liefde voor mij vooral op afstand liet blijken, heeft me niet veel geknuffeld. De relatie die hij met zijn vader had, was ook gekenmerkt door afstand en weinig knuffels. Voor mij de hoogste tijd om dit patroon te doorbreken. Ik ga mijn zoon meer knuffelen. Het zijn potentiële mooie momenten. Parels. Die laat je niet liggen, die pak je en koester je. En toch he, toch kan het je gebeuren dat je die mooie momenten laat liggen. Daar gaan we verandering in brengen!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Mavis op 30-10-2022
Een heel inspirerend boek. Het levert een bijdrage aan mijn persoonlijke ontwikkeling en helpt mij om écht in gesprek te gaan met de mensen om me heen. Dit boek kan je helpen wanneer je in een groep gebrek hebt aan gespreksstof.
Een heel goed boek.