Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gebarsten Ziel
Geef de moed niet op, er is altijd hoop

Auteur

Yana Vanoverberghe

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dat het geluk nooit aan Ava’s kant stond, was haar niet onbekend. Maar de laatste jaren werd het pas echt moeilijker. Het huiselijk geweld wordt steeds erger. Zo geraakt ze dieper en dieper in de put. Totdat er plots iemand tevoorschijn komt, die licht in haar leven brengt. Maar durft ze hem te vertrouwen? Als ze dat doet, loopt dit dan wel goed af? En wat gebeurt er met haar moeder?

Over de auteur

Yana Vanoverberghe is een jonge vrouw die zeer positief in het leven staat. Met haar website (Medidacht.com) die ze vorig jaar oprichtte, helpt ze mensen actief om het positieve te leren zien. Yana is spiritueel ingesteld en hoopt met haar boeken wijsheden mee te geven aan jou. Veel leesgenot.

Productinformatie

ISBN
9789464681529 / 978-94-646-8152-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-10-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
214
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik kon haar deze keer niet mijn gedacht zeggen want ze was niet dronken en ze zou de meeste zaken die ik zei onthouden en daar waagde ik me niet aan. Nu had ik zeker nood om Andrew te zien, ook al was het om hem te zeggen dat het zo niet verder kon. Gewoon de gedachte om iemand te hebben bij wie je jouw hart kunt uitstorten, maakte alles iets minder zwaar, maar ja, ik wou stoppen met hem? Of niet? Die tweestrijd zat terug in mijn hoofd. Hij had wel gelijk toen hij zei dat het opluchtte eens je hart te kunnen uitstorten. Ik kon het hier niet langer aan, ik moest weg. Vlug maakte ik mijn rugzak, at een beetje cake en sms’te Andrew om hem te zien in het park. Maar wat kon ik hem zeggen, als ik hem vertelde wat dat stukje cake teweeggebracht had, dan zou hij zich vermoedelijk wel schuldig voelen. Maar het lukte zo moeilijk om tegen hem te liegen, hij doorzag me steeds. Ik kwam beneden met mijn rugzak en natuurlijk zag mijn moeder me staan en wees me erop dat ik het huis niet mocht verlaten. Stiekem probeerde ik toch te ontsnappen via de achterdeur, die was open maar de poort om buiten te geraken was op slot. Momenteel durf ik het niet te wagen om te ontsnappen via mijn kamerraam. Helaas. Ik kon aan geen kanten het huis uit, dat wou zeggen dat ik Andrew niet kon zien. Ik wou hem nu echt zo graag zien. Ik had hem nodig! Nee, ik wilde hem eigenlijk niet nodig hebben!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Koen Van der Cruyssen op 01-01-2023
Mooi en aangrijpend verhaal. Opvallend is het hardnekkige negatieve zelfbeeld waar het hoofdpersonnage mee worstelt. En de les die de auteur in het verdere verloop van dit boeiende verhaal meegeeft: geluk wordt bepaald door iemands ingesteldheid, en niet door de mate van beperkingen waar iemand mee door het leven gaat. Heel bijzonder is dat de auteur zelf als kind werd aangereden en er jaren over deed om te revalideren. Haar boeken zijn op die manier niet alleen een soort getuigenis, ze bevatten ook telkens waardevolle positieve boodschappen. Ook haar website medidacht.com verdient een aanbeveling. Respect en grote bewondering!

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De ogen die elkaar vonden

Yana Vanoverberghe

2 reviews
Yenna heeft al bijzonder veel meegemaakt voor haar leeftijd, maar er is één ding waar ze wanhopig op wacht: verliefd worden! Op een fuif ontmoet ze Noah waarvoor ze gevoelens krijgt. Noah en Yenna voelen een grote liefde voor elkaar. Elisabeth, die Yenna na haar ongeval vaak pestte, komt helaas terug tevoorschijn. Yenna worstelt hierdoor met haar gevoelens en zelfvertrouwen. Overwint de liefde hun relatie? Kan Yenna zich verzoenen met Noah en haar moeilijkheden?
21,50
Voorkant cover

Verborgen Emotie Geloven in liefde voor gedichten

Yana Vanoverberghe

Een bundel vol met gedichten die verschillende thema’s bevatten. Een deel om van te genieten en een deel om even over na te denken. Ik heb ook geprobeerd om wat diepgang in de gedichten te brengen. Ik wens je alvast veel leesplezier.
19,50
Voorkant cover

Gebroken Verleiding Wat je niet weet, kan je niet ontdekken

Yana Vanoverberghe

1 reviews

De nachtmerrie van iedere ouder!    
Iliyana komt om twee uur s’ nachts de vreemde Edward tegen in het station tijdens het naar huis wandelen. Edward laat haar maar niet gaan en verplicht haar om contact te houden. Hij doet haar een voorstel maar Iliyana besluit om er nog even over na te denken. Groeit de band tussen hen negatief of positief? Loopt alles volgens plan of komen er complicaties? En is Edward wel zo onschuldig?

20,99
Voorkant cover

De kracht van je gedachten Geloof in jezelf, want je bent het waard!

Yana Vanoverberghe

1 reviews

Een boek met een inspirerende grondslag over het leven waaronder de goede en slechte momenten. Gedichten die je wat moed geven wanneer het even wat minder gaat. Gedichten die je hart doen lachen van plezier en liefde wanneer het wat beter gaat. Sta even stil bij deze gedichten, want sommige doen je anders kijken naar de wereld om je heen. Sommige openen de weg naar jouw ultieme geluk.

19,50