Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zeemzoet en peperheet
Over het genot van vrouwen, van liefdesprinses tot seksslavin

Auteur

Eddy Vandenbroucke

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In deze bundel erotische verhalen voert de auteur je mee op reisjes van sensueel plezier, van lieve romantiek tot pikante ondeugendheid, waarin het genot van de vrouw de bestemming is.

Over de auteur

Eddy Vandenbroucke is een amateurschrijver van erotische verhalen, deels gebaseerd op eigen ervaringen en deels op fantasieën. Hij schrijft altijd met het genot van een vrouw in gedachten, omdat dat ook zijn drijfveer is wanneer hij de liefde bedrijft of seks heeft in het echt. Niettemin spelen vrouwen bijna altijd een onderdanige rol, zelfs in de meest romantische verhalen waarin ze enkel kunnen lijden aan een overdosis verwend worden.

Productinformatie

ISBN
9789464681550 / 978-94-646-8155-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-10-2022
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek
Kwalificaties
Bevat expliciet(e) of aanstootgevend(e) materiaal of inhoud

Uitvoering
Paperback
Pagina's
176
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Je stapt naar mijn bed, trekt je kleed over je hoofd, legt je op je rug en trekt je benen op met de woorden: “Doe me komen!”
Dit zou misschien raar moeten zijn, want normaal heb ik altijd de touwtjes in handen, maar dat komt niet eens in me op. Ik zet me op mijn knieën naast het bed en beweeg met mijn hoofd naar je blinkende roze lipjes. Ik begin je te likken, proef mezelf uit je stromen, vermengd met het zoet-zoute lekkers dat jouw opwinding produceert, en meteen reageer je. Je vindt dit zo lekker, je wou dit zo graag, je wil zo graag eindelijk weer klaarkomen tegen mijn mond dat je al gauw begint te kreunen en met je heupen meebeweegt om mijn tong nog beter te voelen.Sneeuwpret

Ik wil haar truitje volproppen met sneeuw maar zie plots haar blik, waardoor ik even van mijn à propos raak. Ze vindt dit precies niet alleen grappig, ze vindt dit écht leuk. Ze kijkt niet speels, ze kijkt verlangend!
Ik kijk terug, mijn blik dwaalt af van haar ogen naar haar lichaam, en ik zie haar wel heel erg vrouwelijke vormen duidelijk afgetekend in dat truitje.
Blijkbaar keek ik iets te lang en geconcentreerd, want Inge en Katrien, de derde vriendin die mee is, komen tegelijk op me afgesprongen om Karen te “redden.” Ik word overweldigd en de drie vrouwen samen proppen mijn hele trui vol met sneeuw, Inge slaagt er zelfs in om sneeuw tussen mijn broeksband te proppen.
Het duurt even eer ik me kan bevrijden, en door het harde lachen duurt het een tijdje eer het doordringt hoe koud dit wel wordt in mijn kleren.
Ik moet terug naar de chalet die we huren want ik raak al snel verkleumd, dus ik laat de vrouwen achter en ga op weg.
Ik vermoedde dat ik wel tijd genoeg zou hebben om een lange douche te nemen om me op te warmen, maar ik sta er nauwelijks onder wanneer ik door het scherm beweging zie.
Zonder aarzelen kleedt Karen, die normaal toch wel vrij timide is, zich uit en komt bij me. Ze zegt: “Is het goed als ik je een beetje help opwarmen?” en kust me.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Nico op 26-12-2022
Echt knap geschreven! Als je er aan begint te lezen, kan je niet stoppen
door Corina op 23-12-2022
Heerlijk erotisch boek waar je lekker doorheen leest goed gedaan eddy wat wordt de volgende😉
door Ietje. op 23-12-2022
Gelezen met veel plezier, soms met rode oortjes. En wachtende op de volgende.
En zeker inspirerend.

door Kay op 21-12-2022
Heel tof boek,erotisch,humoristisch en leuk geschreven!Een aanrader!
door Marleen op 21-12-2022
en weer was het heel mooi geschreven ik wacht al met ongeduld op het volgende boek
proficiat Eddy