Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De keerzijde

Auteur

Léon Algra

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het gaat in De Keerzijde niet om een autobiografisch verhaal, maar ik schilder met woorden, dus in gedichten, mijn eigen levensverhaal. Van jongs af aan schreef ik al gedichten, maar meer voor mezelf. Pas in de coronaperiode heb ik ervoor gekozen om dagelijks een gedicht te schrijven. Hierdoor ontstond CO-RO-NA-VIRUS, corona voor ons (Boekscout) en Melati Putih, over leven (GIGABOEK), een eerbetoon aan mijn vader die als oud-KNIL militair op zijn manier Nederlands-Indië met Nederland verbond. Heden ten dage schrijf ik nog altijd gedichten, meer in de zin van traumaverwerking. Binnenkort hoop ik Gordel van Smaragd en mijn boek Vergeten verbinding. De Tweede Wereldoorlog in Zuid-Oost Azië nog uit te brengen.

Over de auteur

Léon Algra is HR-professional van beroep. Hij verbindt organisaties, mensen, processen en systemen met elkaar. Zo bracht hij als schrijver Een werkmaat voor maatwerk. Een praktijkhandboek over stress, arbeidsverzuim en burnout en Ondernemer in kwaliteit uit. Als folkzanger heeft hij Songs for Ireland uitgebracht en hoopt hij Leon sings Luke Kelly nog uit te brengen. Als dichter zijn er inmiddels diverse dichtbundels van hem ontstaan. Centraal in al zijn werk staat ‘Mens, durf te leven’. Het vliegt voorbij en duurt maar even.

Productinformatie

ISBN
9789464682045 / 978-94-646-8204-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-11-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
160
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Een silhouet In beweging Een hereniging Van een Schaduw Die samengaat In een harmonieus Geheel Heus Een deel Dat In de schaduw Van het moment Uit de schaduw Stapt Zijn weerga Niet kent Blijft Het silhouet Altijd zichtbaar In een ogenblik Beslist Voor elkaar...

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek