Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Daten! Man man man
Trippen in Tinderland

Auteur

Conny Moes

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Na een moeizame scheiding zet Conny, aangemoedigd én bekritiseerd door vriendinnen en haar zoons, de eerste stappen in de wereld van het internetdaten. Hoewel ze zichzelf behoorlijk wereldwijs vond, komt ze er al snel achter dat ze op dit gebied nog heel naïef is. Ze leert de ongeschreven regels van het moderne daten wat haar soms in benarde situaties brengt. Al zoekend naar die ene soulmate, neemt ze de lezer mee in haar vaak hilarische en ondeugende avonturen, haar teleurstellingen, haar afschuw van doorzichtige openingszinnen en de eindeloze reeks mafkezen die zich aandienen. In dit openhartige verhaal over de weg naar haar persoonlijk groei, aarzelt ze niet om haar eigen hersenspinsels en onzekerheden zonder schaamte op tafel te gooien. Vindt ze die leukerd, en zichzelf?

Over de auteur

Conny Moes, 1964, heeft een veelbewogen leven. Het is nooit saai! Ze is een bruisende vrouw met een rijk sociaal leven en altijd in de weer. Na een ultrarechtse religieuze opvoeding, wordt zij op haar negentiende uitgehuwelijkt aan de zoon van een sekteleider in Amerika. Ze leeft er onder erbarmelijke omstandigheden. Over de vlucht met haar zeven kinderen naar Nederland schrijft ze een boek, onder het pseudoniem Anna Meijerink. Terug in Nederland pakt de creatieve Conny haar leven weer op. Ze kan zich uiten in schilderen en schrijven. Als haar tweede huwelijk op de klippen loopt waagt ze zich aan het Tinderen. Conny is tegenwoordig trainingsactrice en leeft samen met twee zoons en poes, Meisje, in een appartementje aan de kust.

Productinformatie

ISBN
9789464682557 / 978-94-646-8255-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-11-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
168
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

De eerste date was gepland voor de donderdagavond. Ik zweette. Op de foto zag hij er best redelijk uit, blond, lang, lach, moet kunnen. Maar ik had al meer dan twintig jaar niet gedate. Was er iets veranderd in de loop der jaren? Ik was tenslotte geen puber meer. Wat waren de regels? Oh shit! Mijn hoofd stond op ontploffen. De oogrollende zoon vond dat ik me te druk maakte. "Is het leuk? Volg je gevoel. Is het niet leuk? Zeg dat er geen klik is en ga weg." Ging dat zo makkelijk? Dit voelde zó verkeerd. De belofte dat de meiden en zoons me na drie dates met rust zouden laten hield me op de been. Die middag stond ik in de douche met een dilemma. Alles eraf? Streepje? Waarom moest dit nou? Haarhappen is zo jaren zeventig, dat had Joy gezegd. Haarhappen? Ze mogen blij zijn dat ze me mogen zoenen! Erg onhandig dit allemaal. Ik bewoog me in allerlei posities om ervoor te zorgen dat er geen dwaalharen achterbleven. Het spulletje uit de winkel rook nogal sterk. Zou die geur vervliegen? Het brandde verschrikkelijk. Daar stond ik in de badkamer met een washandje tussen mijn benen te wapperen tot de boel kalmeerde. Gelukkig duurde dat niet lang. Al die moeite, voor wat? Toch zwichtte ik. Gescrubd, geschoren, ingesmeerd, geföhnd, wenkbrauwen getekend, en wat nog meer, stond ik ineens voor een zielige kledingkast. Dat was al een drama op zich. Al jaren boeide het me niet enorm hoe ik eruitzag, paste en comfortabel zat. Een spijkerbroek kon altijd toch? De oogrollende zoon kwam de trap af, altijd snel te herkennen aan de ongecoördineerde trommelgeluiden van zijn voeten die de trap af donderden. Hij keek naar de stapels kleding die op mijn bed lagen. "Mijn god! 't Is niet alsof George Clooney je heeft uitgevraagd."

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek