Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De prins die geen koning wilde worden
Sprookjes voor grote en kleine mensen

Auteur

Karin van de Laak

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Deze verhalen zijn geschreven om de lezer te ontroeren en te raken. Het zijn herkenbare dialogen die aanleiding kunnen geven tot zelfreflectie en dat is ook de bedoeling.

Over de auteur

Karin van de Laak (1955) is een vrouw die haar sporen reeds verdiend heeft als een zuiver kanaal voor de geestelijke wereld. Een schrijverscollectief heeft vanuit deze afstemming haar geïnspireerd om deze kleine verhalen op schrift te stellen. Naast dit schrijven van verhalen ontvangt ze ook mensen voor wie ze 'op maat' schrijft. Tevens geeft zij channelingen, waarbij de geestelijke begeleiders door haar hun boodschappen van liefde en licht brengen. Zij heeft voor de kritische lezer een website waarop ze te bereiken is: www.de-heilige-graal.nl.

Productinformatie

ISBN
9789464682625 / 978-94-646-8262-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
78
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

En jawel hoor, de draak stak zijn kop boven de hoogste rotspartij uit en keek de prins vragend aan, alsof hij wilde zeggen: riep u mij? “Mag ik naar je toekomen,” riep de prins. “Ik zou je graag van dichtbij willen zien en indien nodig verslaan.” “Dat is humor,” zei de draak, “daar houd ik van, komt u maar naar boven.”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek