Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tess Twijfel
Een boek over onzekerheid, met oefeningen om te leren omgaan met angstige gedachten en meer zelfvertrouwen te krijgen

Auteur

Nicole van Bergen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Stel je eens voor dat elke keuze die je maakt, voorafgegaan wordt door een innerlijk dilemma. Waarbij je steeds moet bedenken: ‘Welke keuze is de beste voor mij én mijn omgeving?’ Een onmogelijke opgave. Met veel verdriet en angstige gedachten als gevolg. Hoe fijn zou het zijn als je een keuze alleen hoeft te maken op basis van wat jij nu het allerliefste zou willen? Dat gun je jouw kind ook. Een keuze maken voor zichzelf, vanuit vertrouwen. Tess Twijfel is zo’n twijfelaar. Gelukkig weet haar moeder een manier om haar te helpen.

Over de auteur

Nicole woont met haar man en twee kinderen in Etten-Leur. In het dagelijks leven werkt ze als jeugdprofessional, waarbij ze haar opleidingen tot (jeugd)verpleegkundige en creatief kindercoach combineert. Een belangrijk doel in Nicole haar werk is: kinderen weer leren vertrouwen in én op zichzelf. Dit doel is de inspiratie geweest om het boek Tess Twijfel te schrijven. Een verhaal (voor)lezen is een mooie manier om met kinderen te praten over hetgeen ze bezig houdt. Een laagdrempelige manier om te werken aan het zelfvertrouwen.

Productinformatie

ISBN
9789464682694 / 978-94-646-8269-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-11-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
40
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 12

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Monique op 20-01-2023
Heel mooi boek, mooie kleuren en lieve plaatjes. Heel bruikbaar voor kinderen die het moeilijk vinden om te kiezen en anderen niet willen teleurstellen. Ik ga het zeker gebruiken voor mijn leerlingen en kinderen die ik coach.
door Chantal op 09-01-2023
Prachtig boek en heel educatief. Mijn dochter heeft een nare basisschooltijd gehad en zij heeft dit boek gelezen. Ze gaf aan het heel herkenbaar te vinden en dat de oefeningen die erin staan bij haar ook heel goed geholpen hebben. Kortom herkenning en bevestiging, als dat uit de mond van een 12 jarige puber komt, heb je het in mijn ogen héél goed gedaan!
door Leonie op 08-12-2022
Mooi vormgegeven boek dat heel bruikbaar is voor ouders en mensen die met kinderen werken. Herkenbare voorbeelden. De verschillende oplossingsrichtingen zitten grotendeels ook in het verhaal en staan dus niet los van elkaar. Ze zijn daarna uitgebreid apart uitgewerkt om zelf mee aan de slag te gaan. Dus boek én oefeningen kunnen met het kind mee naar huis (handig voor leerkrachten of professionals zoals ik).
door Suzanne op 06-12-2022
Prachtig educatief boek met herkenbare situaties. De illustraties zijn geweldig. Het is niet alleen een boek voor kinderen die twijfelen, ook volwassenen kunnen hier wat van leren. Ik heb er zeker wat aan gehad!