Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

God roept jou!
Ontdek wie God is en hoeveel Hij van je houdt!

Auteur

Sander Wassink

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Vroeger had ik veel vragen zoals “Wie ben ik?”, “Waarom leef ik?” en “Bestaat er een God?” Ik was op zoek naar echte antwoorden voor mijn leven maar ik kon deze niet vinden. Misschien dat een boekje over God mij verder kon helpen in mijn zoektocht naar antwoorden. Maar helaas heb ik dit boekje niet kunnen ontdekken. Inmiddels weet ik dat God bestaat en ken ik Hem ook een stuk beter. Het is mijn verlangen dat ook jij Hem leert kennen en dus besloot ik dat boekje te schrijven wat ik vroeger zelf niet heb kunnen vinden. Je zult ontdekken dat God ontzettend veel van je houdt en het beste met je voor heeft. Ik moedig je aan om het boekje met een open hart te lezen. God roept jou en zegt: “Kom en luister naar wat Ik jou te zeggen heb.”

Over de auteur

Sander Wassink (1972) is getrouwd, vader van twee dochters en woont in de Achterhoek. Na een lange zoektocht naar liefde, rust en vrede leerde hij rond zijn dertigste levensjaar God kennen. Sander beschrijft het als het beste en mooiste moment uit zijn leven. De liefde van God die Sander ontdekt heeft is er voor iedereen en dus ook voor jou! Dit boekje vertelt op een eenvoudige manier wie God is en waarom Hij jou roept! Nieuwsgierig geworden naar het antwoord? Begin dan met het lezen van dit boekje en ontdek de onmetelijke en onvoorwaardelijke liefde van God voor jou.

Productinformatie

ISBN
9789464682939 / 978-94-646-8293-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

God roept jou! Mij? Ja, jou. Want Hij houdt van je en Hij wil jou gelukkig zien. Hij wil dat je Hem leert kennen. God wil dat je gaat ontdekken hoeveel Hij van je houdt. Het is Zijn diepste verlangen dat je Hem leert kennen want Hij is jouw hemelse Vader. Hij is de reden waarom jij nu dit boek in je handen houdt. Jij bent Zijn kind. En Hij houdt van Zijn kinderen. Hij houdt van jou! Wil jij jouw hemelse Vader leren kennen? Wil je Hem ontmoeten? Wil je weten wie Hij is? Nu heb je de kans om Hem te leren kennen. God roept jou! Hij wil voor altijd met jou leven. Hij wil voor altijd dat je bij Hem bent. Hij wacht op jou. Nu. Hij is bij je. Ook al zie je Hem niet. Hij staat naast je. Hij leest met je mee. Hij zegt: “Mijn kind, kom bij me, Ik help jou, Ik heb jou gemaakt, Ik weet wie jij bent, Ik weet wat je nodig hebt. Ik hou van jou. Ik sta naast je. Je hoeft het niet alleen te doen. Kom, mijn kind, ik houd van jou, ik wacht op je, nu, hier. Laat Mij je helpen.”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek