Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verb(l)ind me
Een open verhaal over ervaringen met internetdaten na een scheiding

Auteur

Martijn van Gameren

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Internetdaten, het was een nieuw fenomeen voor mij, maar het leverde verschillende leuke en bijzondere contacten op. Eén contact sprong er bovenuit: dat met Daniëlle. Dit is vooral het verhaal van dat contact. Van het sturen van berichten via de website naar het elkaar bestoken met appjes. En van het voor het eerst elkaar ontmoeten naar het afspreken bij haar thuis. Ik zocht verbinding en kreeg die met Daniëlle. En ik raakte verblind door mijn verliefdheid. In korte tijd kreeg ik waarnaar ik zo had verlangd, maar tegelijkertijd belandde ik ongemerkt aan de rand van de afgrond. Daniëlle hoefde alleen nog maar dat laatste, figuurlijke zetje te geven...

Over de auteur

Martijn van Gameren (1975) is jurist en als geboren en getogen Limburger al jaren woonachtig in Gelderland, waar hij naast schrijven ook graag sport en muziek maakt. Nadat hij een tijd had meegedraaid in de wereld van internetdating besloot hij om zijn eigen ervaringen en die van anderen te combineren tot een verhaal waarin vreugde, opwinding, teleurstelling en verdriet op een treffende wijze samenkomen.

Productinformatie

ISBN
9789464683080 / 978-94-646-8308-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
186
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik passeerde het restaurant waar we om acht uur werden verwacht. Van de buitenkant zag dat er in ieder geval heel gezellig uit. Ik liep in een gebied met veel cafés en restaurants. Overal was het druk. Dit gebied ging over in een winkelstraat. Daar maakte ik een sanitaire stop bij de McDonalds en bleef ik om de tijd wat te doden voor verschillende etalages staan. Om ongeveer kwart voor zeven appte Daniëlle dat ze op de fiets stapte. Ze vroeg ook waar ik was, en nadat ik had geantwoord dat ik wat rondliep, gaf ze aan: Zoek een kroeg en dan kom ik naar je toe! Ik voelde de spanning nu toch drastische vormen aannemen, eindelijk zou ik Daniëlle weer zien… Ik liep met ietwat versnelde pas terug naar het gebied met de cafés en restaurants, koos een op het oog gezellig café uit, appte dat door naar Daniëlle en besloot toen om niet alvast naar binnen te gaan, maar om buiten op haar te wachten. Ik stelde me strategisch op, vlakbij het bewuste café maar ook met zicht op een grote fietsenstalling waarvan ik vermoedde dat Daniëlle daar haar fiets zou stallen. Dat pakte wat anders uit, want om iets na zeven uur appte Daniëlle: Waar ben je?? Ik keek om me heen en ineens zag ik haar staan, voor het uitgekozen café. Op dat moment zag Daniëlle mij ook. Ze trakteerde mij op een brede lach. Onmiddellijk voelde ik weer een warme gloed door mijn lichaam gaan. Het was precies hetzelfde gevoel als toen ik haar voor het eerst zag. En terwijl ik naar haar toe liep, bedacht ik me dat ze er nog mooier uitzag dan de vorige keer. Ik prees me nu al gelukkig met deze avond.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Yvonne op 22-12-2022
Leest lekker. Kwetsbaarheid van de man komt naar voren in gevoelens en emoties. Inclusief intense verlangens die verwerkt zijn in een mooie scène. Het verhaal is van dag tot dag beschreven met de nodige dosis humor.