Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Uit Liefde!
Een avontuur over bevriende wolfshifters die voor elkaar door het vuur gaan

Auteur

Mirjam Kik Pollemans

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,9 / 5 (8 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als Morvenna overgehaald wordt, door haar vriendin Caitlyn, om te komen kijken bij een wedstrijd wie er goed genoeg is om de volgende leider te worden van een gemeenschap van wolfshifters, mensen die in een wolf kunnen transformeren, ontmoet ze Colt en zijn vier vrienden, waardoor haar leven compleet verandert. Van een rustig leven als healer van de wolfshiftersgemeenschap en een, in de schaduw levende, tovenares, naar een gevaarlijk en avontuurlijk leven waarin het gaat om leven en dood... en romantiek.

Over de auteur

Mirjam Kik Pollemans (mei 1973) is getrouwd en moeder van twee grote jongens, een paar kipjes en een katertje. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd, van illustrator en communiceren met dieren tot mindfulness coach, maar ze leest het liefst de hele dag. Ze heeft verschillende verhalen geschreven die ze nooit afmaakte tot ze ‘Uit Liefde!’ en de twee vervolgverhalen schreef. Deze boeken schreef ze als vanzelf, omdat het verhalen zijn zoals ze zelf wilde lezen, nadat ze het zoveelste boek las wat niet goed afliep. Door het plezier wat ze eraan beleeft is ze ook al bezig met een andere serie.

Productinformatie

ISBN
9789464683790 / 978-94-646-8379-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
200
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

“Onze taak is om packs te adviseren over veiligheid of onderlinge samenwerking te bevorderen. Beetje diplomatieke werkzaamheden. Een adviesorgaan. We zijn er een beetje ingerold toen er wat problemen rezen bij het pack waar we op dat moment waren. Blijkbaar hadden we het goed opgelost en is het van mond tot mond gegaan. Bij verschillende packs waar ik in de leer ging, kwam ik hen weer tegen, zo zijn we op een gegeven moment samen verder gegaan.” Ze liepen met zijn vieren naar beneden om zijn vrienden op de veranda voor het packhuis op te wachten. Als eerste ging de deur aan de chauffeurskant open. Er stapte een lange slanke gespierde vrouw uit, op blote voeten. Ze boog meteen weer de auto in. “Nasim, geef me die martelwerktuigen eens aan.” Om met een paar zwarte stiletto’s de auto weer uit te komen. Morvenna begon te lachen. De vrouw draaide zich om en keek met een frons naar waar het gelach vandaan kwam. Morvenna tilde onopvallend de rok van haar jurk een beetje omhoog, zodat haar blote voeten te zien waren. De vrouw draaide zich weer om en smeet meteen de schoenen de auto in. “Hé, kijk uit, daar kun je iemand mee doodgooien.” De man die ze Nasim had genoemd kwam aan de andere kant de auto uit. De deuren van de achterbank waren inmiddels ook opengegaan. Er stapten twee mannen uit. Colt was al naar hen toe gelopen en gaf ze alle vier een mannenknuffel, gepaard gaand met veel klappen op de rug. Zelfs bij de vrouw. Ze was duidelijk één van de mannen. “Jongens wat fijn dat jullie er zijn. Is alles gelukt?” Een lange man met licht warmblond haar en ontzettend lichte ogen gaf antwoord: “Colt, je ruikt anders,” mompelde hij. Harder zei hij: “Ja. Geen problemen.”

Reviews (8)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Rhodé op 01-02-2023
Als iemand die niet veel leest, was dit boek erg fijn om te lezen.
Het boek is erg visueel geschreven waardoor je echt wordt meegenomen in het verhaal.
Opbouwende spanning is één van de redenen om het boek in één avond uit te willen lezen naast dat het verhaal gewoon erg meeslepend is.
Een combinatie van spanning, romantiek en spiritualiteit maken dit boek erg uniek.

Ik heb er een fijne ervaring aan over gehouden en wacht in spanning af op het vervolg!

door Schier op 02-02-2023
Fantastisch boek waar je gelijk in meegesleept word als ware loop je gewoon mee met de hoofdpersonages en beleef je het avontuur van dichtbij mee meeslepend romantisch en heel spannend van begin tot eind.
Kan niet wachten op 2e deel
door Ellen op 03-02-2023
Door de aangename schrijfstijl is het een boek wat lekker weg leest.
Je wordt meegenomen in een niet alledaags verhaal.
Complimenten voor de schrijfster.

door José op 09-02-2023
Mooi en spannend verhaal, in 1 keer uitgelezen. Hopelijk komt er snel een vervolg
door Ben katuin op 11-02-2023
Lezen vind ik steeds vermoeiender worden.en boeken gebasseerd op fantasie liggen mij nooit zo goed.
Zelf denk ik dat de schrijfster haar ideeën goed op papier zet op een boeiende manier.
Als het je stijl is zeker waard te lezen.
door Ria op 13-02-2023
mooi spannend boek vooral als het je stijl is denk ik.

door Mariska op 16-02-2023
Wat is Uit liefde! Een fijn boek om doorheen te lezen. De juiste hoeveelheid spanning, vriendschap, en liefde. Ik heb ervan genoten en kan niet wachten tot het volgende deel!

door Marja op 02-02-2024
Het is een geweldig leuk, spannend en meeslepend avontuur!