Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Phantastische Reizen door Drimrawn
Boek 1: Ontwaakt in de Vlammen

Auteur

Ross Dreesens

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Op de dag van zijn verjaardag maakt een draak een eind aan Ayan's vredige leventje. Met enkel zijn vaders kruisboog, zijn paard en zijn geschenken als zijn enige bezit zal hij zich een weg naar het noorden van Phantasia moeten worstelen om zich tot dienst te stellen van de koning. Onderweg zullen reuzen, trollen, duister-elven en andere magische monsters hem het hoofd bieden, en hijzelf zal hulp krijgen uit onverwachte hoeken: Tovenaars, heksen en zelfs de kroonprinses van Phantasia zelf... Maar wat voor geheimen verbergen zij? Ayan zal, of hij wil of niet, deze gevaren moeten trotseren als hij ooit een ridder wil worden...

Over de auteur

Ross Dreesens (23) droomde er van kleins af aan al van om een schrijver te worden. Dit boek, zijn eerste boek, is zijn geesteskind en het resultaat van urenlang, dag-in-dag-uit, korte verhalen krabbelen in schriftjes op school. Phantasia, zijn karakters en de wereld eromheen zijn dan ook voor hem zijn eigen grootste bron voor inspiratie, naast lange zomervakanties in Luxemburg en de Ardennen en zijn ouderlijk huis in Nedersaksen, waar Ross de invloeden van de omgeving probeerde om te zetten naar de omgeving van Phantasia. Momenteel probeert Ross zijn studie AV-Specialist af te ronden, en is hij uiterst dankbaar dat Boekscout hem de kans heeft gegeven zijn verbeelding met de wereld te delen.

Productinformatie

ISBN
9789464683851 / 978-94-646-8385-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
208
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ayan wreef de tranen uit zijn ogen en probeerde zijn adem in te houden. Hij hield haar stevig vast. Nerveus zat hij te trillen en te bijten op wat er nog over was van zijn nagels. Niets, zelfs Vuraria in haar trollen-vorm niet, had hem kunnen voorbereiden op deze verschijnselen. Toen ze aankwamen hurkten ze achter een huis vlakbij het kapotte hek van boomstammen. De huizen van Ferreveld waren gebouwd in hoekige, houten vormen, een klein kapelletje van keien op een heuvel aan de rand van het dorp was het hoogtepunt. Het dorp was gebouwd op een open plek in het bos. Hier scheen de zon, en zouden normaal de vogeltjes fluiten. Maar alle vogels hadden zich vandaag niet op deze plek gewaagd, want opgemerkt worden door een trol was al een doodstraf op zich. Ra'Ella keek langs de muur van het huis onverstoorbaar en angstlood vooruit. Haar hele dorp lag in puin en dat kwam Ayan bekend voor. De trollen waren nog nergens te zien. 'Misschien zijn ze al gevlucht...' fluisterde Vuraria. Ayan mocht het hopen. Hij glimlachte even naar Ra'Ella, maar die deed niets. Met die plotselinge gedachte kreeg Vuraria wat van haar zelfverzekerdheid terug. 'En in dát geval kunnen we fijn terug en kunnen we weer-' -'Nee,' zei Ra'Ella toen bars. Ze stond op. Ayan leunde naar achteren. 'Trollen kunnen niet goed tegen het licht. Ze zullen vast in de kapel verstopt zitten.' Ra'Ella keek naar het bloedspoor op de grond, spande haar boog en liep naar het hutje aan het eind van het dorp. 'Blijf hier en maak zo min mogelijk geluid. Als er iets is, roep me. Ik ben zo terug,' zei ze. En weg was de schutster.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek