Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een kwade geur in de Fijnaartstraat

Auteur

René van Delft

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Een IT-er neemt zich voor om het leven van een vrouw die hij kent van lokale televisie en de Albert Heijn op zijn kop te zetten. In zijn enthousiasme sleept hij haar jonge gezin, dat in Tilburg Reeshof woont, mee in zijn originele streken. Wat volgt is een ijzingwekkend en toch komisch kat-en-muis-spel waarin niet alleen de relatie tussen de vrouw en haar echtgenoot escaleert, maar alle betrokken personen op onverwachte wijze desastreus effect op elkaar uitoefenen. Wat de IT-er op dubieuze wijze typeert als een soort van mensenliefde, blijkt gaandeweg een religieuze voedingsbodem te hebben.

Wanneer Lotje haar dochtertje naar school brengt, houden twee dingen haar bezig. Ze wil iets houden en ze wil iets kwijt. Hoe kan ze gastvrouw bij de lokale talkshow blijven? En hoe komt ze van haar gedoemde huwelijk met een zak van een vent af? Een paar uur later komt er een onrustbarend telefoontje van de basisschool. Als er gewone problemen bestaan, zijn er ook ongewone.


Over de auteur

René van Delft studeerde wijsbegeerte. Hij schreef onder andere 'Zolang het duurt' ("Een stevig debuut" - De Telegraaf; "dat lukt een debutant niet vaak" - Algemeen Dagblad) en 'Het Wezen moet verschijnen' ("doordrenkt van humor weet hij een hele goede thriller uit te brengen" - FOK!; "Van Delft bewijst dat filosofie bedrijven best een spannende bezigheid kan zijn" - Vrij Nederland). In 'Een kwade geur in de Fijnaartstraat' wordt de spanning hoger dan ooit opgevoerd.

Productinformatie

ISBN
9789464683875 / 978-94-646-8387-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
268
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 20
Inkijk pagina 21
Inkijk pagina 56

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek