Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De verloren zus
Het spannende vervolg op 'Het meisje met de blauwe hakken'

Auteur

Aster Knaepen

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

De zeventienjarige Nuela Garcia komt erachter dat ze geadopteerd is en eigenlijk de dochter is van Katie Delgado en Matthew Woods. Haar tweelingzus Kayla Woods weet niets van haar bestaan af. Als hun vader plots overlijdt, wil Nuela contact zoeken met haar zus om zo haar verleden te ontrafelen. Ze hoopt dat haar zus zal openstaan om haar te ontmoeten, zodat ze de verloren tijd zonder elkaar kunnen inhalen. Zal de ontmoeting tussen de zussen goed aflopen?

Over de auteur

Aster Knaepen (2002) is een Vlaamse auteur. Ze debuteerde met Het meisje met de blauwe hakken in 2022. Het is haar droom om een fantasy serie te schrijven. Naast schrijven is lezen een erg grote passie.

Productinformatie

ISBN
9789464683981 / 978-94-646-8398-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
206
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Nuela, kom eens,’ zei Tom. Ik liep naar Tom. Hij stond te praten met mijn adoptievader. ‘Wat is er Tom?’ ‘Nuela, Olivia en ik willen je nog iets vragen. Het is nog niet voor nu, maar als het gebeurt willen we je dit ook vragen,’ begon hij. Ik keek hem vragend aan, daarna keek ik naar mijn zus. ‘Zou je de meter willen zijn van ons eerste kind?’ Olivia keek naar mij. ‘Natuurlijk, Olivia. Wat is dat nu weer voor een gekke vraag?’ ‘Je bent een schat, Nuela.’ Olivia gaf me een knuffel. ‘Maar wat probeer je me te vertellen?’ ‘We zijn in verwachting. Maar je moet het voor je houden. Ik wil niet dat mam en pap het weten. Ik ken mam goed genoeg om te weten dat ze gaat flippen als ze dit hoort en de tweeling ook.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek