Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het geheim uit Schotland

Auteur

Chris van Vliet

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Het grootste geheim van Schotland is al bijna 1500 jaar oud, maar nog altijd springlevend! In een avontuurlijke ontdekkingstocht moet Kees dit geheim bewaken. Daarbij ontdekt hij de liefde en de waarde van vriendschap en vertrouwen. Hij leert over de geschiedenis van Schotland en de kracht van het water tegen de achtergrond van een kleine maar bijzondere buurt; Heijplaat in Rotterdam. Zijn vriendin woont op een binnenvaartschip. Met haar en zijn twee vrienden dreigt een conflict te ontstaan en moet hij kiezen. Zal hij het geheim bewaren zoals beloofd aan zijn nieuwe Schotse vriend. Of vertrouwd hij op zijn vriendschappen en hun hulp?

Over de auteur

In zijn jeugd fietste Chris van Vliet door Rotterdam en leerde zo de havenstad kennen in alle hoeken en gaten. Ondanks de aanwezigheid van veel techniek in de havens ging hij naar de Bosbouw School om meer met de natuur bezig te zijn. Later ontdekte hij het plezier van reizen en geschiedenis en zag ondertussen zijn kinderen opgroeien. En toen zonder plan, volledig spontaan, zijn alle ervaringen uit zijn leven samen met een beetje fantasie op een hoop terecht gekomen en ontstond dit boek. Geen autobiografie, maar een spannend jeugdboek met een positieve kijk op het leven. Ondertussen is hij al begonnen aan deel 2 van deze trilogie.

Productinformatie

ISBN
9789464684056 / 978-94-646-8405-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
218
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 134
Inkijk pagina 135
Inkijk pagina 136

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Pleun & Ruby op 07-02-2023
Echt een top boek! Hele leuk personages en een erg meeslepend/spannend verhaal. Zeker een aanrader!! Als je twijfelt, gewoon doen. Zul je geen spijt van krijgen😁
door Heiltje op 15-02-2023
Alhoewel ik niet tot de doelgroep behoor (66), vind ik het een prachtig boek. Goed geschreven, veel uitleg bij situaties/plaatsen. Een mooi spannend verhaal, dat roept om een vervolg. Chris, ik ben benieuwd naar het volgende deel.