Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zingt een nieuw lied dat Jezus eert
Nieuwe christelijke liederen op vertrouwde melodieën

Auteur

Hans van Leeuwen

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Ds. Aart Brons, predikant van de Andreaskerk in Apeldoorn, zegt dat hij deze bundel van harte kan aanbevelen: "de inhoud is Bijbelgetrouw, lief én leed, hoogten én diepten komen hierin naar voren. De tekst is zeer verzorgd; de regels rijmen goed en heel natuurlijk; de liederen zijn zonder enig probleem te zingen op de aangegeven melodieën."


In deze bundel staan (zoals de titel zegt) nieuwe christelijke liederen op vertrouwde melodieën. Je kan ze zingen, alleen of in groepsverband, maar ze laten zich ook heel goed lezen als gedicht. De soms verrassende liedteksten nodigen uit tot meditatie en dragen mogelijk bij aan de versterking van je geloof, terwijl de inhoud ervan een Bijbelgedeelte of christelijk gedachtegoed als uitgangspunt heeft.

Over de auteur

Hans van Leeuwen studeerde een aantal jaren theologie in Apeldoorn en werkt nu al weer lange tijd bij de CODA-bibliotheek in die plaats. Hij heeft onder andere als hobby het schrijven van gedichten en liederen. Hans is getrouwd en heeft drie kinderen.

Productinformatie

ISBN
9789464684117 / 978-94-646-8411-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
86
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het begin van één van de liederen: O Heer tot wie wij zingend bidden, uw naam zij lof in eeuwigheid. U Heer bent ons houvast te midden van zoveel lijden wereldwijd. Uw liefde en uw trouw zijn groot. Uw macht is sterker dan de dood. Melodie: Gezang 75/78/429 in het Liedboek voor de Kerken (1973) Lied 653 in het Liedboek Zingen en bidden in huis en kerk (2013)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek