Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Even met Evi

Auteur

Liz Witkamp

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Evi is een aardig, spontaan en creatief meisje. Ze gaat naar groep 8 en ontmoet een jongen, ziet hij haar staan? Ook moet ze opeens mondkapjes dragen op school. En Evi gaat naar China om iets bijzonders op te halen!

Over de auteur

Liz Witkamp (2010) schrijft al van kleins af aan allerlei verhaaltjes. Ook is ze gek op tekenen, het lijkt haar wel wat om later illustrator te worden. In de eerste klas van de middelbare school bedacht ze Evi. Ze schreef een kort verhaaltje en maakte daar een tekening bij. Na het eerste verhaaltje volgden er meer en al gauw waren het er 24! Hoe leuk is het dat het nu een echt boek is dat iedereen kan lezen!

Productinformatie

ISBN
9789464684124 / 978-94-646-8412-4
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het leek een normale schooldag. Totdat de juf binnenkwam met een nieuwe jongen. Het maakt Evi niet echt uit dat er een nieuwe jongen in de klas komt, tot ze hem ziet. Hij heeft blauwe ogen, blond haar en hij heet Timo. Hij stelt zich meteen voor aan de klas. “Uhm, i-ik ben Timo, ik ben twaalf jaar en kom uit Drenthe. Ik woon nu hier o-omdat mijn moeder hier een kledingwinkel is gestart.” “Heel erg bedankt Timo, ga maar naast Evi zitten,” zegt de juf, terwijl ze de plek aanwijst. “Hoi, ik ben Evi,” zegt Evi terwijl Timo naast haar komt zitten en meteen krijgt Evi het warm. Ze heeft het gevoel alsof ze een tomaat is, zo rood voelt ze zich. Ze beginnen met taal. Timo mag de boekjes uitdelen en als laatste geeft hij een boek aan Evi. Hij lacht naar Evi en Evi krijgt het gevoel alsof ze zweeft.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek