Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Anne
Een ongrijpbare schaduw

Auteur

Evelyn Grijze

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Als Anne wakker wordt en er een vreemde man naast haar bed zit, is ze beland in een mistige wereld en heeft ze geen vat meer op haar verleden. Ze kan op veel vragen alleen maar antwoorden: “Ik weet het niet.” Langzaam trekt de mist op, maar in haar herinnering blijven nog zwarte vlekken. Ze probeert haar leven weer op de rit te krijgen, maar dan wordt ze slachtoffer van pesterijen en aanslagen. Wie, waarom, waarom ik? Anne kan geen antwoorden vinden op deze vragen en angst gaat haar leven beheersen. De aanslagen nemen in hevigheid toe, de dader blijft ongrijpbaar en blijft als een schaduw Anne achtervolgen. Wie is die schaduw?

Over de auteur

Evelyn Grijze is geboren in 1946 in Rheden. Zij vulde haar opleiding aan de Pabo aan met MO Orthopedagogiek en Management en werkte in het basisonderwijs aan scholen in Arnhem en omgeving, onder meer als schoolleider. Evelyn groeide op in Velp en is getrouwd met Frits. Haar hobby’s zijn lezen, het bezoeken van musea en het schrijven van columns, o.a. voor het blad Vijftig+ Magazine. Anne - Een ongrijpbare schaduw is haar vijfde boek. Ze bracht eerder het boek Margaretha - De eeuw van mijn moeder uit, dat ze schreef na diens overlijden op 103-jarige leeftijd. Via Novum verschenen daarna Mijn naam is Eva en Charlotte - Verdreven en bevrijd. In mei 2022 bracht BoekScout haar vierde boek uit, De zee van Sophie. Evelyn woont nu in Dinxperlo en heeft drie dochters en vier kleinkinderen.

Productinformatie

ISBN
9789464684148 / 978-94-646-8414-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
210
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het is qua afstand tussen de witte zuil en daar waar ik afsla om het pad op te gaan naar het graf van oma nog zo’n vijftig meter. Ik kijk nog naar de rouwenden als ik om de zuil heen loop en het pad op ga. Op het moment dat ik voor me kijk, staat twintig meter verder een donkere figuur met een hoge hoed op, met de rug naar mij toe. Ik houd mijn pas in en wacht, het duurt nog geen seconde als de verschijning zich plotseling omdraait en ik in een gezicht kijk. Het is een masker, een grote grijns staart mij aan.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek