Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vertrouwen
Gedichten over het kwetsbare

Auteur

Sandra Custers

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Steeds dieper graaf ik in mezelf. Steeds dichter kom ik bij mezelf. Steeds beter leer ik mezelf kennen en weet ik me te respecteren voor wie ik ben. In deze bundel toon ik mijn kwetsbaarheid, angsten en onzekerheden, maar ook mijn krachten. In alles de boodschap kunnen zien. Het onder ogen zien en leren van elke ervaring. Ik geloof dat iedereen deze kracht bezit. Niemand is geboren om te lijden; integendeel, we zijn geboren om te leren, te groeien en de beste versie van jezelf te worden. Daar is inzicht en bewustwording voor nodig en met mijn gedichten wil ik mijn steentje hierin bijdragen.

Over de auteur

Sandra Custers is een hooggevoelige vrouw geboren in 1980 en opgegroeid in een warm nest samen met mijn ouders en lieve broer en zus. In haar tijd was HSP nog niet zo (h)erkend. Ik herinner me zware gedachten als kind en een hele moeilijke puberteit, wat me echt heeft getekend als volwassen vrouw. Inmiddels met veel zelfonderzoek, cursussen, en vooral veel schrijven kom ik steeds dichter bij mijn kern en wie ik werkelijk ben. Het is een prachtige ervaring om zo door het leven te gaan en ben nu ook elke dag dankbaar voor wie en wat ik mag zijn. Ondertussen ben ik ook gelukkig getrouwd en een voorbeeld voor velen dat alles altijd goed komt op het juiste moment.

Productinformatie

ISBN
9789464684353 / 978-94-646-8435-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

We worden geboren naakt en puur geland op de aarde ieder op een eigen uur Klein en ongeschonden niet wetend wat er gebeurt met papa en mama verbonden als zieltje nog onbesmeurd We groeien op leren lopen, praten, eten horen gesprekken en zien andere mensen wie we werkelijk zijn zijn we nu al vergeten en weg zijn onze grenzen We moeten doen wat men ons zegt we luisteren en gehoorzamen waar is ons bestaansrecht mogen we die nog belichamen We zijn een vrij mens in ons eigen leven waarom toch zo beperkt en maar een beetje van de tijd aan onszelf geven de rest wordt er gewerkt Het is nu dat we kunnen genieten van al het mooie wat het leven geeft respecteer je eigen limieten zorg dat je LEEFT

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek