Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Geheim spel

Auteur

Tiny Mazereeuw

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,5 / 5 (5 reviews )
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Marja woont in een luxe wijkje. Zij behoort tot de generatie zelfstandige vrouwen. Haar zorg en liefde betreft haar man en hun drie studerende kinderen. Ze vindt veel voldoening in haar werk als verpleegkundige. De onrust die in het wijkje broedt lijkt haar rustige leventje niet te verstoren. Dit totdat ze een uitnodiging ontvangt voor een spel op social media. Marja beseft dan nog niet dat deze uitnodiging haar rustige leventje totaal overhoop zal halen.

Over de auteur

Tiny Mazereeuw is geboren en getogen in West-Friesland. Na haar opleiding als verpleegkundige vertrok zij naar de Veluwe, maar het West-Friese landschap heeft voor haar altijd zijn aantrekkingskracht gehouden. Dankzij deze achtergrond zijn haar eerste twee romans ‘Het begon bij Jacob’ en ‘De Meertoren’ tot stand gekomen. In 2019 schreef zij de roman ‘De Vijverengel en in 2020 volgde de roman 'Geboren tussen de apen'. Deze romans zijn inmiddels in alle openbare bibliotheken te lenen. Wil je meer over Tiny lezen, ga dan naar: www.tinymazereeuw.nl

Productinformatie

ISBN
9789464684377 / 978-94-646-8437-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
278
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het is één van de zeldzame keren dat ze niet uitkijkt naar het einde van haar dienst. Het naar huis gaan geeft meer spanning dan nu hier op haar werk. Na haar dienst zou ze normaal gesproken meteen naar huis rijden. Nu rijdt ze doelloos wat rond in de omgeving. Ze zet de auto aan de kant. Haar gedachten zijn niet te ordenen. Wie ben ik? vraagt ze zich wanhopig af. Ik, de bijna altijd stabiele persoon, zowel thuis als op het werk. Zelfs gedurende hun huwelijkscrisis raakte ze niet echt uit balans. Ja, verdriet was er, zeker, maar haar leven draaide door. Misschien omdat ze toen nog de zorg voor de kinderen had. Het wegstoppen, doen alsof er niets aan de hand was. Sterk zijn! En nu? Nu is haar balans verdwenen. Is er alleen maar schuldgevoel voor dat wat ze heeft gedaan. Dat vreemde contact met Timo wat overging naar verlangen. Waar ze zich door liet verleiden en het niet onder controle leek te hebben. Waar kwam die zwakte vandaan en wat kan ik ermee? Verdrietig en boos op zichzelf start ze de auto en rijdt naar huis.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jos Schilder op 23-02-2023
Geheim spel! Een boek om in een ruk uit te lezen. Door de manier van schrijven van Tiny worden de personen in het boek je heel vertrouwd. Het blijft spannend tot de laatste bladzij.
Geschreven door Lidy Buitenhuis op 24-02-2023
Een boek wat lekker leest. Veel spannende voorvallen met een verrassend eind.
door Janny Urbach op 02-03-2023
Een spannend boek, lekker vlot geschreven .Waar je niet mee kan stoppen , je blijft lezen. Met een verrassend einde
door Marijke van der Hoek op 13-03-2023
Geheim spel: Een ware page-turner Wat heeft Wordfeud te maken met spanning? In dit Geheim Spel wordt dat heel snel duidelijk. Marja, de hoofdpersoon, speelt dit woordspelletje WordFeud graag op haar telefoon. Onschuldig… denk je, tot er ineens een conversatie ontstaat tussen ‘ene Timo’ en haar. Is Timo een bekende of? De conversatie boeit Marja wel, maar wordt verslavend en Timo wordt opdringerig. Niet alleen het spelletje wordt voor Marja verslavend, maar het verhaal wordt voor de lezer ‘verslavend’. Hij/zij wordt het verhaal ingetrokken. Het is vlot geschreven, verdeeld in hoofdstukken die steeds de naam van het betreffende personage aangeven. Op deze manier krijg je een kijkje in hun leven, dat parallel loopt aan het leven van Marja. De verhaallijnen worden al lezende in het geheel opgenomen, het wordt een ‘prachtig’ complex geheel, waarbij niet altijd duidelijk is wat er zal gaan gebeuren. Een spannende roman, veel uitgewerkte personages en een plot dat zich pas aan het einde blootgeeft. Terecht: Geheim spel!
door Hans Rijssemus op 14-03-2023
Geweldig spannend boek . In een ruk uitgelezen; kon het niet wegleggen! Graag meer van dit soort romans!