Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Hannes en Hannie in de winter

Auteur

met illustraties van Olga Alting van Geusau Greet Beerman

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boek gaat over Hannes de haan en Hannie de kip in de winter. Ze beleven allerlei leuke en spannende avonturen. Af en toe zijn ze stout, ze lopen dan weg uit de tuin van de boer. Hij heeft een mooi kippenhok voor hen getimmerd. Spinnie de spin, Rupsie de rups en de vijftig musjes doen ook mee. Zij mogen van Hannes en Hannie bij hen in het kippen hok wonen. De vijftig musjes wonen in de kastanjeboom.

Over de auteur

Greet Beerman woont in Borger. Vanaf haar veertiende herschreef ze al verhalen in haar eigen stijl over series die ze op tv had gezien. Ze knipte de foto’s uit de tv-gids en plakte die erbij. Ze heeft drie volwassen kinderen, twee jongens en een meid. Als de kinderen vroeger naar bed gingen, werd er altijd voorgelezen. Dat doet ze nu nog met haar kleinkinderen.

Olga Alting van Geusau woont in Bronneger, een klein dorp onder de rook van Borger. Ze heeft vier kinderen, vijf kleinkinderen en één bonuskleinkind.
Tekenen is van jongs af aan haar ding, de natuur haar grote inspirator en de Franse impressionisten zijn favoriet. Ze studeerde aan Academie Minerva in Groningen en gaf jarenlang les in de creatieve vakken. Illustreren, beeldend vertellen, is een uitdaging waar zij enorm veel plezier in heeft. Vooral voor een inspirerend kinderboek als dit.

Productinformatie

ISBN
9789464684896 / 978-94-646-8489-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
60
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De buizerd, die boven de boerderij van de boer vliegt, heeft honger. Hij heeft al een paar dagen niets gegeten. Hij ziet Hannes en Hannie... hij cirkelt in het rond en in het rond. Hij laat zich steeds een eindje verder zakken, heel zachtjes... Hannes en Hannie merken er niets van. En dan plotseling...pats boem valt hij naar beneden, grijpt Hannes in zijn klauwen en vliegt weg...

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek