Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Twee zielen
De Zielensteen, deel twee

Auteur

Narancya Ravelli

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Het is een jaar geleden dat Serenity haar vader heeft bevrijd. Sinds die tijd proberen Serenity en Remco de steen te vergeten en hun leven weer op te pakken. Dat gaat niet helemaal vanzelf. De verdwijning van zijn vader vorig jaar heeft bij Remco onuitwisbare sporen nagelaten. Waarom blijft hij maar door zijn hoofd spoken? Wanneer Serenity op een dag haar ketting terugvindt op een vreemde locatie gaan bij haar alle alarmbellen af. Ze voelt dat het gevecht om de Zielensteen nog niet voorbij is. Dit keer is het groter dan alleen haar familie. Wie zou haar kunnen helpen om het geheim dat schuilt in dit magische voorwerp te ontrafelen?

Over de auteur

Narancya Ravelli is geboren op 29 augustus 1994 in Hoofddorp. Al van kleins af aan is het verzinnen van verhalen haar favoriete bezigheid. Ze kon uren wegdromen in haar eigen fantasie, zodat ze even kon ontsnappen aan de realiteit. Aan het einde van haar basisschooltijd begon ze met het op papier zetten van deze verhalen. Toen is haar passie voor het schrijven geboren. Net als 'Dezelfde ziel' is 'Twee zielen' een verhaal dat al langere tijd bestaat, maar nog niet zijn weg naar het papier had gevonden. Nu wil ze verder, om naast haar vaste werk een carrière als schrijfster op te bouwen.

Productinformatie

ISBN
9789464685169 / 978-94-646-8516-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Schiet nou op!’ roept hij gehaast.
‘Ja, ja, ik kom eraan!’ antwoordt ze geïrriteerd en ze probeert wat te versnellen.
‘Serenity!’
Ze kijkt geërgerd naar Remco en daalt verder af.
‘Ik zeg toch ...’ Ze voelt haar voet wegglijden. Ze kan zich nog net met één hand vasthouden. ‘Houd je vast, ik kom eraan!’
Is dat soms een grap? Ze hoort de tak kraken. Dat geluid geeft haar de rillingen. Remco is nooit op tijd. Met nog een krak breekt de tak af. Serenity valt languit op de grond, de afgebroken tak valt boven op haar.
‘Gaat het?’ roept hij terwijl hij weer naar beneden klimt.
Serenity duwt de tak van zich af. ‘Ja, niks aan de hand.’ Ze staat op.
Remco laat zich uit de boom vallen. Ze horen iets breken. Snel zet hij een stap naar achter. Het is Serenity haar ketting.
‘Sorry.’ Remco pakt hem op.
De barst is gelukkig niet doorgescheurd. Ze kijkt naar het kapotte bedeltje dat haar klasgenoot in zijn hand heeft. Gek genoeg doet het haar niet zoveel dat hij stuk is, terwijl haar ketting altijd van grote emotionele waarde was. Het was een cadeau van haar vader. Hij gaf het haar de avond dat hij weer eens op reis moest. Het is een erfstuk dat haar vader van haar opa heeft gekregen en die weer van zijn vader. Al weet niemand hoe hij eraan is gekomen. Het enige dat haar vader erover vertelde was, dat de ketting bijzonder is. Dat moment is haar altijd bijgebleven. Net als wat hij toen zei. ‘Deze ketting zal je altijd en overal beschermen.’ Hij hing de hanger om haar nek, gaf haar een kus en fluisterde: ‘Ik ben altijd bij je, onthoud dat.’ Daarna vertrok hij.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek