Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Blauwe Muren
Gedachtes die gedichten zijn geworden

Auteur

Marit Jansen

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De gedichten van Blauwe Muren zijn een weerspiegeling van gedachtes. Alles wat ik voel en meemaak, gevormd tot gedichten. Een kijkje in mijn leven, gepresenteerd als poëzie. In deze bundel kom je onderwerpen tegen die iedereen meemaakt in hun leven. Hoe het is om nog jong te zijn en veel te hebben meegemaakt terwijl er ook nog een heel leven voor je staat. Vrijwel alle gedichten zijn gevormd binnen de veiligheid van de blauwe muren van mijn slaapkamer.

Over de auteur

Marit Jansen (20) studeert om grafisch vormgever en illustrator te worden. Naast beeldend creatief bezig te zijn, is het schrijven van gedichten ook een uitlaatklep. Blauwe Muren is haar eerste gedichtenbundel, samengesteld met gedichten die door de jaren heen zijn geschreven.

Productinformatie

ISBN
9789464685374 / 978-94-646-8537-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
76
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Dat je nog jong bent dat je nog zo veel mag beleven, dat de tijd niet op raakt en dat niks gehaast hoeft. Dat je nog kunt ontdekken, plaatsen en mensen en jezelf. Dat je nog vrij mag zijn en jezelf mag zijn en jezelf vindt en dat je ervan houdt. Dat er nog zo veel deuren zijn die nog dicht zijn of die je nog niet eens hebt gezien. Dat er nog zo veel mensen in de toekomst zijn die zo veel van je gaan houden. Dat je nog een heel leven, een hele wereld voor je hebt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek