Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De moordvallei
Een zinderende romantische misdaadthriller

Auteur

Kees Wijnen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

In 2022 vertrekken Irene en Paul naar Frankrijk alwaar ze in een rustig dorpje in de Aveyron een boerderij hebben gekocht en een B&B willen beginnen. Irene en Paul willen een streep zetten onder hun jachtige leven in Nederland en verruilen voor een compleet ander bestaan, een nieuw doel in hun leven om daarmee hun huwelijk te redden. Eenmaal in Frankrijk maken ze kennis met de sinistere geheimen van het schattige dorpje Plaisance en verandert hun droom gaandeweg in een regelrechte nachtmerrie.

Over de auteur

Kees Wijnen, geboren 4 november 1950 te Sittard, bracht zijn jeugd door in Eindhoven, waar hij Marjo ontmoette. Na een reeks automatiserings-opleidingen was hij tot 2002 werkzaam in de computerbranche, waarna hij, samen met zijn vrouw, naar Frankrijk emigreerde.
Hij besloot om na zijn verhalenbundel 'Ça va, ça va', eens iets geheel anders te schrijven en begon met deze romantische en zinderende misdaadthriller.

Productinformatie

ISBN
9789464685534 / 978-94-646-8553-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
202
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 68
Inkijk pagina 69
Inkijk pagina 70

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jeroen op 23-03-2023
Een spannend boek dat maar moeilijk weg te leggen is als je er eenmaal aan bent begonnen. Je moet gewoon weten hoe het verder gaat! De twee tijdlijnen in het boek komen mooi samen met een verrassende huiveringwekkende ontknoping. Een echte aanrader!
door Hanneke Trietsch op 27-03-2023
Wat een spannend en geloofwaardig verhaal dat zich afspeelt in een voor ons bekend gebied. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen, zo graag wilde ik de afloop weten. Kees schrijft heel filmisch en schetst in precies de juiste woorden het gewone én het soms sinistere leven op het Franse platteland. Een vlot geschreven boek dat verdiend om verfilmd te worden.