Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Endometriose en ik
Een zoektocht naar antwoorden, heling en genezing

Auteur

Yvonne van der Fluit

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Menstruatiepijn? Dat hoort er allemaal bij. Dat is wat ze ons al jarenlang vertellen, het is normaal om pijn te hebben. Laat mij beginnen met te zeggen dat dit niet normaal is. Endometriose komt vaker voor dan we denken, de diagnose duurt vaak jaren voordat je hem krijgt. En dan krijg je de diagnose endometriose en artsen hebben niet de antwoorden voor jou die je zoekt. Wat doe je dan? Dit boek is een persoonlijke reis naar antwoorden. Ik geloof met alles in mijn lichaam dat endometriose te genezen is en dat er meer aan gedaan kan worden dan wat we nu weten. Ik kwam er achter dat er meerdere wegen leiden naar endometriose en zo zijn er ook meerdere wegen die leiden naar genezing.

Over de auteur

Zij gelooft met elke cel in haar lichaam dat wij zelfgenezende wezens zijn, we zijn alleen vergeten hoe we dit mogen doen. Zelfgenezing is iets waar zij voor staat en ze heeft een passie voor vibrational healing, geluid en frequentie. Dit is een weg die bekend is voor haar en een weg die ze op ging toen ze zelf in 2020 de diagnose kreeg. Puzzelstukjes vielen op hun plaats, alleen de oplossing die haar aangeboden werd, was niet de oplossing voor haar. Die reis is het begin van dit boek. Yvonne wil bewustzijn creëren rondom zelfgenezing en endometriose zelf. Ze wil je vooral laten weten dat je niet alleen bent en dat medici niet als enige antwoorden hebben.

Productinformatie

ISBN
9789464685558 / 978-94-646-8555-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
218
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Ik weet niet waar ik heen ga maar mijn voeten lopen vastbesloten, richting een wateroppervlakte. Vlak voor het water, bij de waterrand stop ik. Ik kijk in het water en zie mijn eigen reflectie. Dan vervaagt dat beeld en zie ik iemand anders terug kijken naar mij. Gefascineerd blijf ik kijken en zij naar mij. Het is alsof we beiden naar elkaar kijken, beiden vanaf een andere plek. Na een paar minuten verdwijnt zij en komt er een mist opzetten. Vanuit de mist zie ik haar en ze steekt een hand uit. Ik probeer haar hand te pakken maar kan hier niet bij komen zonder in het water te vallen. Mijn lichaam wordt opgetild en in haar richting getrokken. Mijn tenen raken het water net niet aan. Ik verdwijn in de mist, zweef nog steeds achter haar aan niet wetend waar ik naartoe ga. Ik weet alleen dat ik met haar mee wil en dat het uiteindelijk wel duidelijk zal worden.

Ik voel weer grond onder mijn voeten en ga staan, de mist verdwijnt en de wereld om mij heen wordt zichtbaar. Op een afstand staat de vrouw van het water, ze draagt een lange donkere mantel, de kap doet zij af en ik zie dat zij lang donker haar heeft dat langs haar rug valt. Ik zie doordringende ogen maar ook ogen die nieuwsgierig naar mij kijken. Dit is geen vrouw die je voor de gek houdt. Ze neemt mij op dezelfde manier op zoals ik haar op neem. Een kraai landt op haar schouders en kijkt ook naar mij. De rillingen lopen over mijn rug van dit dier, zij lijkt het nauwelijks op te merken. Weer steekt zij een hand uit. Ik zet een stap dichterbij, de kans nu om haar hand aan te raken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek