Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Warrior’s Tale 2, van grauw grijs tot zuiver wit
Het boek zonder kaft

Auteur

Gideon Joah

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

De missie gaat verder, dit keer niet voor de wereld maar volledig toegewijd in dienst van het Koninkrijk Gods, in dienst van Koning Jezus Christus en onder Hem als dienaar onder de mensen.
Zoals Daniël 12 beschrijft zullen er velen zijn die zullen onderzoeken en toetsen en de kennis zal vermeerderen, hiervoor dient dit boek en de geheimenissen die God door dit boek wil openbaren aan hen die nog de moeite nemen te toetsen en te onderzoeken, want zij zijn het die de verstandigen genoemd worden, de oprechte rechtvaardigen en de kinderen Gods.
Velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren.
Ik groet en zegen jullie allen in de naam van Jezus Christus en ik verheug me erop jullie te ontmoeten in het Koninkrijk dat spoedig komt.

Gideon Joah.

Over de auteur

Het was een bijzonder gebeuren hoe het leven van de schrijver een ommekeer nam na het horen van Gods stem. De weg die hij daarna koos te wandelen en de ontwikkeling die hij door mocht maken is de grootste genade en het grootste geschenk dat de mens gegeven is, en het is nu zijn taak deze kennis en inzichten te delen met ieder die verlossing en bevrijding zoekt. Voor ieder die horen wil is er nu ook die stem die zegt: “Ik kan je nog niet laten gaan, Ik heb nog een doel met jou.” Ook dat is een heerlijk vooruitzicht.

Productinformatie

ISBN
9789464687200 / 978-94-646-8720-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
258
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek