Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het mag er zijn
Wijsheid in 100 gedichten

Auteur

Liejanne de With

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Maak kennis met de eerlijke, openhartige woorden van een schrijver die naast haar passie voor dichten, worstelt met een kwetsbare psychische gezondheid en het horen van stemmen. Liejannes levenservaringen hebben haar geïnspireerd tot het schrijven van honderden gedichten, waaruit in deze bundel een zorgvuldige selectie is gemaakt. Deze dichtbundel neemt je mee op een reis door de natuur, de liefde, het moederschap, depressies, het horen van stemmen, zelfliefde en -haat. Een ontroerend en persoonlijk werk dat taboes doorbreekt en herkenning kan bieden voor wie hiernaar op zoek is. Laat je meeslepen in het werk van Liejanne de With en ontdek de kracht van poëzie.

Over de auteur

Liejanne de With (1958) is dichter, moeder van twee dochters en analist op een groot huisartsenlab. Liejanne is opgegroeid in een boerenfamilie en ontwikkelde al op jonge leeftijd een voorliefde voor de natuur. Dit is duidelijk terug te zien in haar gedichten, waarin ze de schoonheid van het leven feilloos op papier weet te zetten. Liejanne schrijft echter niet enkel over de mooie kanten van het leven, maar durft ook de minder mooie kanten te belichten. Zo levert zij zelf een strijd met haar mentale gezondheid en het horen van stemmen. Vroeger was dit iets om je voor te schamen, maar voor Liejanne is het tijd om de taboe rondom deze onderwerpen te doorbreken.

Productinformatie

ISBN
9789464687286 / 978-94-646-8728-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
112
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 8

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Janet op 11-06-2023
Na het lezen van alle gedichten, gebiedt de eerlijkheid te zeggen, dat het niet alleen maar een feestje is om te lezen. Sommige werkjes zijn confronterend eerlijk. Edoch, zo dekt de titel de lading: het mag er zijn. Heel mooi geschreven…!
door Marianne op 02-06-2023
Prachtig boek!
Mooi en ontroerend!
Aanrader.
door Janet op 31-05-2023
De tekst op de achterkant van het boekje omschrijft precies wat je moet weten om deze dichtbundel in zijn veelzijdigheid te herkennen en te ontvangen: een verzameling van kwetsbare, rake, fantasierijke, prachtige kunstwerkjes, soms ontroerend, soms licht, soms een knipoog. Een feestje om te lezen.