Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De beer die alles weet behalve wat een lieveheersbeestje is
Samen met de beer gaan we op zoek naar het lieveheersbeestje

Auteur

Myrthe Schotanus

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (7 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Vandaag ga je een beer ontmoeten die echt alles weet en alles wat hij weet heeft hij in een dik boek geschreven. Hij deelt graag zijn kennis met de andere dieren in het bos. De beer weet alleen niet wat een lieveheersbeestje is en daarom is er een bladzijde leeg in zijn boek. Dat maakt de beer verdrietig. Zal het hem lukken het lieveheersbeestje te ontmoeten?

Over de auteur

Myrthe (29) werkt als psycholoog in het ziekenhuis. Daarnaast is ze een trotse tante, wat de inspiratie is geweest voor het schrijven van een kinderboek. Met het boekje hoopt ze kinderen te helpen om altijd nieuwsgierig te blijven. De verhalen vliegen altijd door haar hoofd. Dus mogelijk volgen er nog meer boeken na dit eerste kinderboekje.

Productinformatie

ISBN
9789464688269 / 978-94-646-8826-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-07-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Leeftijdsgroepen: kinderen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
40
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 4
Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 8

Reviews (7)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Fleur op 30-07-2023
Leuk geschreven, mooie illustraties en wekt nieuwsgierigheid op! Wat eet nu eigenlijk een lieveheersbeestje?! en waar woont hij?? Leuk om samen met de kinderen over na te denken. Wij willen graag nog meer weten over de dieren in het bos.
door Iris op 21-07-2023
Heel lief en orgineel boekje. Er zit een leuke opbouw in het verhaaltje. Het sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Ons zoontje is er dol op!
door Marloes op 13-07-2023
Super leuk boek voor kinderen met hele mooie illustraties!
door Tim op 13-07-2023
Een leuk en toegankelijk boekje. Je wordt meegezogen met het avontuur van de beer. Wanneer hij verdrietig is of blij, je raakt er mee verbonden. Leuk getekend en een orgineel verhaal. een leuk boekje voor de nieuwsgierige onderzoeker!
door Julia op 12-07-2023
Mijn zoontje van 2 jaar is meteen heel enthousiast over het boekje! De illustraties zijn erg leuk gemaakt en passen heel goed bij het verhaaltje. De beer ontmoet allerlei dieren in het bos. En het aller leukste is natuurlijk de zoektocht naar het lieveheersbeestje. Voor jonge kindjes al erg leuk, maar ook zeker voor wat oudere kindjes!
door Maike op 11-07-2023
Een ontzettend leuk boek om cadeau te geven aan een kindje. Je wordt echt een beetje meegesleept in de wereld van de dieren. Voor de kleine lezer lijkt dit boek me informatief en spannend!
door Mike van Delft op 10-07-2023
Gisteren ontvangen en onze boekenwurm van bijna 2 jaar vindt het fantastisch om de mooie illustraties te bekijken en zijn eigen "verhaaltje" voor te lezen. Een aanrader!