Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De kracht van het verschil
Diversiteit en inclusie op de werkvloer

Auteur

Esma Curuk, Abigail Koopmans en Steven de Jong

Uitvoering
Paperback
Genre
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

‘In De kracht van het verschil schetsen Esma Curuk, Abigail Koopmans en Steven de Jong op een persoonlijke, indringende en pragmatische wijze hun visie om tot een inclusievere werkvloer te komen. Eén van de meest prangende vragen van nu: hoe laten we de diversiteit in onze samenleving terugkomen in onze instituties? Onze scholen, de politiek en het bestuur, maar ook op de werkvloer?

Dit boek laat zien dat daar geen pasklare antwoorden voor zijn, de realiteit is weerbarstig, gelaagd en intersectioneel. Dat weerhoudt de auteurs er niet van om tot heel praktische oplossingen en strategieën te komen, waarin het persoonlijke centraal staat en ook de tegenslagen aan bod komen.

Een aanrader voor iedereen die aan de slag wil met diversiteit en inclusie op de werkvloer.’ - dr. Floris Vermeulen, associate professor Politics of Diversity, Universiteit van Amsterdam

Joris Luyendijk, auteur van de bestseller De Zeven Vinkjes, over De kracht van het verschil: “Wat dit boek zo goed maakt, is dat het heel praktisch is. Zeer leesbaar en boordevol eyeopeners. Tips waarmee je meteen aan de slag kunt.”

Over de auteur

Esma Curuk en Abigail Koopmans zijn eigenaar van Bureau Vie. Met hun werkvorm Diversiteitskaarten maken zij werkvloeren inclusiever. Steven de Jong is redacteur. Hij toetste werkgevers op handicapvriendelijkheid.

Productinformatie

ISBN
9789464688832 / 978-94-646-8883-2
Uitgeverij
BoekXpress
Verschijning
16-11-2023
Taal
Nederlands

Genre

Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek