Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De hoogsensitieve sensatiezoeker is zo gek nog niet
Voor kennis, zelfinzicht, tips en een positieve kijk op jouw HSP-HSS

Auteur

Chantal Veldt

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSP-HSS of hoogsensitieve sensatiezoeker) kan het lastig zijn om de juiste mix van uitdaging, actie en opladen te vinden. De pieken en dalen zijn dan enorm verwarrend en frustrerend. Ook ligt afwijzingsgevoeligheid, en daarmee de angst om niet te voldoen of er niet bij te horen, op de loer. Met dit boek geef ik je vanuit mijn eigen ervaring mijn persoonlijke samenvatting van HSP-HSS met kennis, inzichten en uitspraken die mij enorm geholpen hebben. Krijg zelfinzicht door de laagdrempelige onderzoeksopdrachten en ontvang praktische tips voor meer zelfvertrouwen. Stap voor stap, veilig en in jouw tempo.

Over de auteur

Chantal Veldt (1979) is veertig jaar als zij tot de ontdekking komt dat zij een hoogsensitieve High Sensation Seeker is met last van afwijzingsgevoeligheid. Eindelijk komen voor haar de puzzelstukjes bij elkaar en kan ze het heft in eigen handen nemen. Om het voor zichzelf op een rijtje te zetten, begint ze met schrijven en uittekenen. Op dat moment komt het besef, dat ze anderen hiermee ook zou kunnen helpen. Als echte HSP-HSS begint ze aan haar eerste boek.

Kijk voor meer informatie op https://chantalveldt.nl/

Productinformatie

ISBN
9789464893090 / 978-94-648-9309-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-05-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
128
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Diana Drenth op 30-05-2024
Bizar!
Ik vraag mezelf al járen af, wat is dat toch? Altijd onrustig, altijd prikkels nodig, vlot weer uitgekeken op die 1001 ideeën, 24/7 aan, versleten van al dat denken, afijn… en dan nu een boek met herkenning! Het heeft mij helderheid gegeven en inzicht ( in mezelf ook)! Juist ook de opdrachten maken dat het je helpt jezelf te begrijpen! Absoluut een aanrader!
door Roos op 15-07-2024
Fantastisch boek voor als je jezelf herkend om met 1 voet op de rem te staan en tegelijkertijd met de andere voet het gaspedaal in te drukken. Heel praktisch boek ook met vele opdrachten die je handvaten en tips geven. De 5 sterren meer dan waard vind ik. Introverte hsp hss-er hier ⭐⭐⭐⭐⭐
door M. van Lammeren op 18-06-2024
Heel interessant en herkenbaar.
De tekst is in begrijpelijke taal geschreven met een vleugje humor.
Aanrader !
door Muriel de Mooy op 10-06-2024
Het boek is heel verhelderend voor mij. De ontspannen prettige schrijfstijl en vele helkenbare voorbeelden, maken dit boek makkelijk leesbaar.
De schrijfster lukt het om, best zware kost, relaxt te benaderen. In plaats van schuldig en niet te helpen, voel ik me eindelijk een keer begrepen en gewaardeerd. Aanrader voor velen!!!
door Diana Drenth op 06-06-2024
Bizar!
Ik vraag mezelf al járen af, wat is dat toch? Altijd onrustig, altijd prikkels nodig, vlot weer uitgekeken op die 1001 ideeën, 24/7 aan, versleten van al dat denken, afijn… en dan nu een boek met herkenning! Het heeft mij helderheid gegeven en inzicht ( in mezelf ook)! Absoluut een aanrader!