Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Misschien ben ik wel goed genoeg
Aangewezen op zichzelf kijkt ze haar angst recht in de ogen

Auteur

Janet Renders

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Haar wereld staat op z'n kop van gevoelens, maar praten staat nog niet in haar woordenboek. Michelle houdt iedereen in haar omgeving op afstand, behalve het paard dat direct de pijnlijke plek weet te vinden. Wanneer ze besluit dat dit niet langer door kan gaan, stapt ze uit haar comfortzone zoals nooit tevoren, maar de consequenties zijn groot.
Er moeten knopen doorgehakt worden.
Dan ontstaat er ruimte om te experimenteren. Ze legt een moeilijke weg af die nodig is om te worden wie ze wilt zijn. In verbinding met mens en dier komt alles samen. Zo komen kwetsbaarheid en kracht in dezelfde zin te staan.

Een indringend verhaal dat je meeneemt naar donkere diepten en magische hoogtes van liefde, verbinding en zelfacceptatie.

Over de auteur

Janet Renders (1997) is werkzaam als muziektherapeute en paardencoach. Daarnaast treedt zij op als singer-songwriter. In haar eerste boek maakt ze onderwerpen bespreekbaar zoals het aangaan van gevoelens, identiteit en hoogsensitiviteit. Het gaat over keuzevrijheid en patronen doorbreken, waardoor zelfacceptatie kan ontstaan.
Janet wil mensen inspireren om zichzelf uit te dagen, meer bewust naar zichzelf te kijken en te luisteren, om in het licht te kunnen schijnen zoals nooit tevoren.

Productinformatie

ISBN
9789464893991 / 978-94-648-9399-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-01-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 16 jaar Met betrekking tot adolescentie / tienerjaren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
218
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Chantal op 27-03-2024
Wat een heerlijk, oprecht, inspirerend boek!! Ik heb het boek zelfs 2 x gelezen!!
Het boek gaat over zelfliefde en zelfacceptatie, een persoonlijke zoektocht naar eigen identiteit. Zeer de moeite waard om te lezen!! Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar zijn eigen identiteit, door het volgen van je intuïtie!
door Rob Janssen op 11-02-2024
Wat een geweldig boek . In 1x uitgelezen ! Je wordt deelgenoot van een weg naar zelfliefde die mooi en krachtig beschreven is. Ik kijk al uit naar haar volgende boek !
door Martine op 04-02-2024
Een puur en oprecht geschreven boek. Je wordt meegenomen in een levensverhaal van een jonge vrouw zoekend naar eigen identiteit. Het is soms bij ongemakkelijk om zo in iemands verhaal te mogen zijn en mee te wandelen... Het is intiem en hoopvol. Absoluut een aanrader!