Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Brillofant
en 41 andere kinderversjes

Auteur

Chris Backus

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit fijne voorleesboek voor 3-7 jaar, bevat 42 kinderversjes. Kinderen zullen deze kleine gedichtjes erg grappig vinden! Soms zit er ook een mooie boodschap in verweven. Ze zijn makkelijk te begrijpen, in rijmvorm, lopen lekker en zijn ook te gebruiken als opzegversje. Het voorlezen uit deze bundel zal voor veel plezier en verbinding zorgen. Daarnaast is geboeid raken door taal ook goed voor de leesinteresse en taalontwikkeling. Bij een aantal versjes kunnen via Spotify korte verhaaltjes beluisterd worden die door de schrijfster, onder het pseudoniem Omi Chris, ingesproken zijn.
De illustraties kunnen zelf worden ingekleurd. Zo wordt het boekje gepersonaliseerd en gaat het voor de kinderen nog meer leven.

Over de auteur

Chris Backus (1958) was in Den Haag werkzaam als kleuterleidster, waarnaast zij tevens haar onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs behaalde. Later zette zij zich fulltime in voor haar drie kinderen, waarbij ze geregeld, in alle klassen, als oproepkracht functioneerde op een Montessori basisschool. Chris was ook actief als zangeres in een coverband; zij figureerde in speelfilms, commercials en muziekvideo-clips en wordt zo nu en dan nog geboekt voor modellen- en acteerwerk.
Begin 2020 is zij, onder het pseudoniem Omi Chris, begonnen als content maker op Instagram. Zij maakt illustraties, video’s en kinderpodcasts en schrijft en publiceert kinderverhaaltjes, -versjes en -liedjes. Haar debuut als auteur bij Boekscout maakt zij met deze kindergedichtenbundel.

Productinformatie

ISBN
9789464894042 / 978-94-648-9404-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-08-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Kinderen / tieners: poëzie Vroege jaren: vers-, rijm- en woordspel
Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
92
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 26
Inkijk pagina 79

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek