Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Uit de buurt van de 4!

Auteur

Stefanie Klein

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sterre is een meisje van negen en woont in een klein dorpje waar ze veel buiten speelt met de buurtkinderen. Als ze er achter komt dat de gemeente plannen heeft om hun jeugdhonk en de boomhut te slopen, besluit ze met haar vrienden in actie te komen. Ze bedenken een plan en met de hulp van een archeoloog proberen ze de wethouder om de tuin te leiden. Er komt ook nog hulp uit een onverwachte hoek. Zal het op tijd zijn om hun geliefde speelplek te redden?

Over de auteur

Stefanie Klein groeide op in een dorp in het Groene Hart. Ze speelde als kind veel buiten. Favoriet was detective spelen, geïnspireerd door de boekenserie De vijf van Enid Blyton. Als kind schreef ze ook al graag verhalen. Tijdens haar studie Publiciteit en Cultuur woonde ze een aantal jaren in Amsterdam, daarna keerde ze terug naar haar geboortedorp. Daar woont ze met haar man en twee dochters. Ze werkt in een openbare bibliotheek.

Productinformatie

ISBN
9789464895865 / 978-94-648-9586-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-10-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
102
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 11

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Kirsten op 31-10-2023
Heerlijk, spannend en onschuldig kinderboek. Leuk om voor te lezen of zelf te lezen voor kinderen vanaf 7 tot 12 jaar. Leest lekker weg. Goed pakkend verhaal met herkenbare situaties. Korte hoofdstukken met goede cliffhangers, waardoor je elke keer nóg een hoofdstuk verder wilt lezen.
Mooi verhaal over een vriendschap van 2 meisjes en 2 jongens die alledaagse en grote avonturen beleven.
Elk met een andere achtergrond en karakter. Door het verhaal heen, ontwikkelt zich de omgang onderling en zetten ze op creatieve wijze elkaars kwaliteiten en contacten in om het voortbestaan van hun boomhut te redden. Met verassende wendingen over het oplossen van een grote mensenprobleem in de kinderwereld.