Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vertellen, voelen, veranderen
15 levensverhalen: Van inzicht naar actie met de ZelfKonfrontatieMethode

Auteur

Harmina Visser

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wil je beter functioneren in leven of werk? Stop met belemmerende gedragspatronen, die vertrouwde zelfkritiek, die veilige kop in het zand. Ga met een coach als reisgezel op avontuur, op zoek naar de 'ik' (‘ikken’) die onder de oppervlakte zit(ten). Kijk eens op een andere manier naar jezelf en je leven. In een ZKM-zelfonderzoek, met je coach als spiegel, ontdek je je kracht en je schaduwkanten én wat jou beweegt. Al vertellend krijg je andere inzichten, nieuwe perspectieven of een oplossing voor je probleem.

In dit boek lees je – naast uitleg over de ZKM – 15 levensverhalen van mensen die hun veerkracht even kwijt waren en zelf weer de regie pakten over hun leven.

Over de auteur

Harmina Visser (1948) is sinds 1994 eigenaar van VIS-à-VIS, praktijk voor coaching en counseling. Haar focus ligt op het vergroten van zelfmanagement en persoonlijke effectiviteit van haar cliënten. Zij is deskundig op het gebied van zingeving, persoonlijk leiderschap, burn-out, loopbaanbegeleiding, outplacement, stressmanagement en ziekteverzuim-preventie.
Harmina is gecertificeerd ZKM-consultant® en was 14 jaar als docent en supervisor verbonden aan de postacademische opleiding in de Waarderingstheorie en de bijbehorende ZelfKonfrontatieMethode®, ook wel ZelfKennisMethode (ZKM) genoemd.

Productinformatie

ISBN
9789464897791 / 978-94-648-9779-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-06-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
200
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 17
Inkijk pagina 18
Inkijk pagina 19

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek